|
Nu esti logat.
Prea putzin?#1 2008-02-09 10:39:18
prea putzin?menstruatia a venit fix in ziua in care trebuia cu dureri usoare de burta, suportabil! dar mult prea mic fluxul! "totalizand continutul" ar fi incaput pe un singur absorbant! asta s-a cam terminat in 3 zile! dureri de sani nu am mai avut de la antibebe, chiar mi-a fost bine! sa trec la investigatii? Offline #2 2008-02-09 10:42:20
Re: prea putzin?tu iei ac,nu? se intampla sa se reduca cantitatea nu sunt probleme. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2008-02-09 10:44:08
Re: prea putzin?yasmin! si chiar simt ca m-am acomodat cu ele! dar a fost asa de scurta perioada! ca am intrat la idei! Offline #5 2008-02-09 10:47:36
Re: prea putzin?mai Ela eu iau Logest si imi e bine de la ele singura problema e ca la mine zilele in care sangerez sunt cateodata si de 7 redus cantitativ cand ma tine cate 3-4-5 zile sar in sus de bucurie. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-09 10:49:46
Re: prea putzin?aha! inseamna ca sunt o fericita! multumesc de lamuriri! Offline #7 2008-02-09 11:02:56Re: prea putzin?
subscriu
bine zis El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|