|
Nu esti logat.
Intarziere si foliculi putini...#1 2014-08-25 20:23:53
Intarziere si foliculi putini...Buna ziua, va rog mult lamuriti- ma si pe mine... Am 42 de ani si luna aceasta mi-a intarziat ciclul pentru prima oara in viata mea. Intarziere de 20 de zile deja. La ultima ecografie facuta acum 3 luni scrie ca mai am 2 foliculi pe ovarul drept si cativa pe cel stang... Offline #2 2014-08-25 20:27:21
Re: Intarziere si foliculi putini...Eu zic ca cel mai bine e sa intrebi medicul, sa faci niste analize hormonale, nu trebuie sa te gandesti neaparat la menopauza, poate fi o simpla dereglare... rezultatele analizelor ar trebui sa te lamureasca Offline #3 2014-08-25 23:33:38
Re: Intarziere si foliculi putini...Nu, am facut teste de sarcina... Offline #4 2014-08-26 07:06:19
Re: Intarziere si foliculi putini...Premenopauza cam acum incepe...dereglarile de ciclu menstrual si restul semnelor si'simptomelor pot dura ani. Menopauza in sine se instaleaza in jurul virstei de 45-50 ani. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|