homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog tare mult sa imi rsp:(:(Multumesc~

#1 2008-02-04 21:23:04

codynna
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

Va rog tare mult sa imi rsp:(:(Multumesc~

buna.Stiu ca sunt multe posturi de genul acesta. dar in momentul asta chiar am intrat in panica totala si imi cer scuze daca o sa vi se para o coplilarie sau o prostioara ce am sa intreb.

pe 1 ianuarie am avut contact sexual nu folosesc AC...si am folosit prezervativul .Problema este ca nu in marea majoritate a timpului penetrarile au fost cu prezervativul adica nici nu mai stiu exact.Cum am mai zis la un topic mai vechi el a zis k nu a ejaculat deloc,dar citind una alta si afland ca de la lichidul pe care il elimina ei contin si spermatozoizi inainte de sperma m-a:f?rv?nad:grater MI-a venit cm pe data de 2 ianuarie si m-a tinut maxim 4 zile de obicei tinea 5-6 acuma trebuia sa imi vina pe data de 30 ianuarie si suntem in 4 februarie si nici semne de aparitia cm.
Nici un semn nici un nimic simt ca inebunesc.Sunt sanse sa fiu insarcinata??????Din ce alte cauze ar fi aceasta intarziere????

Va multumesc pentru raspunsuri .Chiar sunt speriata rau de tot!!gratergrater

Ultima oara a fost editat de codynna (2008-02-04 21:24:54)

Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P

#2 2008-02-04 21:24:26

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Va rog tare mult sa imi rsp:(:(Multumesc~

la o saptamana de intarziere poti face test

mami de minuni hjarta

#3 2008-02-04 23:55:37

skumpi
Vizitator

mai stai putin...2-3 zile...nu te panica k numa rau faci..
sunt destul d mici sansele dar totusi sunt... neutral
dak tot nu apare in 7-8 fa un test sa te lamuresti
sa speram k nu o sa fie pb puss

#4 2008-02-09 18:00:55

codynna
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

azi fiind a 10 zii de intarziere am fost si mi-am facut testul barza.A iesit negativ..  kapitulation
Asta ma bucura extrem de tare.Cel mai rau este ca  am racit ff tare.Am niste dureri ingrozitoate de cap de inima,am fost la medic i-au medicamente dar peste o zii incepe scoala si stres alea alea.grater...Vreau sa imi vina cm dar cand?oare din ce cauza intarzie?

Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P

#5 2008-02-09 18:09:02

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

mergi la ginecolog sa iti dea ceva sa iti vina

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#6 2008-02-09 18:15:33

extrem
New member
Inregistrat: 2006-09-09

poate sa intarzie si de la stres ... mi s-a intamplat si mie:)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.