|
Nu esti logat.
Dismenoree#1 2007-09-02 10:18:33
dismenoreeBuna ziua! Offline #2 2007-09-02 11:50:41
Re: dismenoreeBuna, http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #3 2007-09-03 14:56:43
Re: dismenoreeminoki, nu te baga in menopauza de la 39 ani ca nu e bine....ma gindesc...ce ar fi sa renunti la fumat? ca nici el nu aduce nici un beneficiu(sau macar sa il reduci drastic) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-09-03 19:47:51
Re: dismenoreebuna ziua dragele mele! Offline #5 2007-09-04 14:46:39
Re: dismenoreeminoki, trebuie sa fii constienta de faptul ca aici te aflipe un forum nu la cabinet fata in fata cu medicul si ca ceri de fapt o consultatie nu o parere(pe aceea ai primit-o). Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-19 07:56:53
Re: dismenoreeeu zic minoki ca orice operatie e o operatie. desi suna banal, nu cred ca ai nevoie de o operatie de genul asta.. iti garanteaza ea ca problemele tale vor lua sfarsit? stiu cum e cu umblatura la medici..... dar nici cu "operatia" nu as fii de acord Offline #7 2007-12-31 08:43:23
Re: dismenoreeparerea mea e sa incerci cu o pastila de ketonal retard chiar atunci cand simti ca incep durerile Offline #8 2008-02-09 19:51:57
Re: dismenoreedismenoreea este si problema mea. am menstruatie regulat,in fiecare luna, dar o data la 2-3 luni imi apare o dismenoree care ma face sa lesin, insotzita de diaree ,de tremur ,de ametzeala si uneori de senzatie de voma. imi este si frica sa ies din casa in zilele in care astept sa-mi vina, sa nu cumva sa cad pe strada. am 19 ani, sunt virgina inca si am fost la ginecolog. nu a gasit nimic grav, a zis ca exista acolo in ovare niste ovule neexpulzate care vor iesi cu timpul, dar ca nu trebuie sa ma ingrijorez. mi-a dat sa iau laurina. am inceput sa iau si ma simt cam ametita si am senzatie de voma. nu spun ca as renuntza la pastilutze, dar totusi as vrea sa incerc si altceva, nu pe baza de hormoni, sau poate ceva naturist . s-a mai confruntat vreuna dintre voi cu asemenea problema? va multumesc. Ultima oara a fost editat de lila (2008-02-09 19:59:25) Offline #9 2008-02-09 20:00:49
Re: dismenoreesenzatia de voma e de la pastile si nu e grav...va trece... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|