homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dismenoree

#1 2007-09-02 10:18:33

minoki
Membru
Inregistrat: 2007-09-02

dismenoree

Buna ziua!
Eu sunt mai noua aici pe forum si sper sa ma descurc.Am 39 de ani,si sufar de ceva timp de dismenoree,zic eu pt ca am fost pe la multi doctori cu diagnostice si tratamente diferite.Unul ar fi fost cu 3 luni de novynette si apoi 2 luni de mastodinon pastile(nu stiu de unde sa le procur pt caam auzit ca in tara nu s emai fabrica),si al 2 lea ar fi fost cu 2 luni de Yasmin fara pauza intre folii.pe mine nu ma incanta nici una din idei avnd in vedere varsta si faptul ca sunt fumatoare.As dori sa-mi spuneti parerile  voastre.Sunt la capatul rabdarii,deja ma gandesc sa-mi fac o operatie si sa-mi scot ovarele pt ca nu-mi aduc nici un folos.am fost diagnosticata si cu ciclu anovulatoriu.Asa ca simt ca degeaba le mai tin ,numai sa ma chinuie.Si ma chinuie rau.Am niste stari la menstruatie de mai bine zic sa mor sa scap de dureri si de starile pe care le am.Astept raspuns.Va multumesc

#2 2007-09-02 11:50:41

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

Re: dismenoree

Buna,
Nu stiu daca scosul ovarelor este cea mai buna solutie...mama mea a facut asta (ea are 50 de ani) si pot sa spun ca dupa operatie s-a simtit foarte rau vreo doua luni, dupa care doctorul i-a implantat o pastila sub piele pe care trebuie sa o schimbe la 6 luni timp de vreo 2 ani....acum este mai bine...
Deci, ar trebui sa te interesezi serios ce implica scosul ovarelor.
Bafta si multa sanatate!

#3 2007-09-03 14:56:43

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

minoki, nu te baga in menopauza de la 39 ani ca nu e bine....ma gindesc...ce ar fi sa renunti la fumat? ca nici el nu aduce nici un beneficiu(sau macar sa il reduci drastic)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2007-09-03 19:47:51

minoki
Membru
Inregistrat: 2007-09-02

buna ziua dragele mele!
ma asteptam la un raspuns mai amplu la problema mea.dupa cum spuneam in mesajul anterior am 39 ani si cred ca sunt constienta de riscurile fumatului.stiu si am mai incercat sa ma las dar nu mi-a iesit.Eu voiam o parere despre yasmin,cat de mari sunt riscurile in cazul meu fiind de o anumita varsta si fumatoare.am uitat sa spun ca iau si betaloc de  mai bine de juumatate de an pentru tahicardie

#5 2007-09-04 14:46:39

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

minoki, trebuie sa fii constienta de faptul ca aici te aflipe un forum nu la cabinet fata in fata cu medicul si ca ceri de fapt o consultatie nu o parere(pe aceea ai primit-o).
Sunt impotriva Yasmin fara pauza intre folii, sunt insa pentru tratament contraceptiv atent supravegheat si pentru reducerea(macar) a fumatului

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2007-12-19 07:56:53

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu zic minoki ca orice operatie e o operatie. desi suna banal, nu cred ca ai nevoie de o operatie de genul asta.. iti garanteaza ea ca problemele tale vor lua sfarsit? stiu cum e cu umblatura la medici..... dar nici cu "operatia" nu as fii de acord

#7 2007-12-31 08:43:23

ella76
New member
Inregistrat: 2007-12-27

parerea mea e sa incerci cu o pastila de ketonal retard chiar atunci cand simti ca incep durerile

#8 2008-02-09 19:51:57

lila
New member
Inregistrat: 2008-02-09

dismenoreea este si problema mea. am menstruatie regulat,in fiecare luna, dar o data la 2-3 luni imi apare o dismenoree care ma face sa lesin, insotzita de diaree ,de tremur ,de ametzeala si uneori de senzatie de voma. imi este si frica sa ies din casa in zilele in care astept sa-mi vina, sa nu cumva sa cad pe strada. am 19 ani, sunt virgina inca smile si am fost la ginecolog. nu a gasit nimic grav, a zis ca exista acolo in ovare niste ovule neexpulzate care vor iesi cu timpul, dar ca nu trebuie sa ma ingrijorez. mi-a dat sa iau laurina. am inceput sa iau si ma simt cam ametita si am senzatie de voma. nu spun ca as renuntza la pastilutze, dar totusi as vrea sa incerc si altceva, nu pe baza de hormoni, sau poate ceva naturist . s-a mai confruntat vreuna dintre voi cu asemenea problema? va multumesc.

ideea e ca nu as vrea ceva cu efect de scurta durata, as vrea un tratament sa fac durerea sa dispara cu timpul pt ca in ziua aia nu sunt buna de nimic.

Ultima oara a fost editat de lila (2008-02-09 19:59:25)

#9 2008-02-09 20:00:49

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

senzatia de voma e de la pastile si nu e grav...va trece...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.