homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Accident!-2

#20 2008-02-08 21:59:02

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Re: Accident!

Daca drumul are cel mult 2 benzi pe sens,si a treia este banda tramvaiului,conducatorul auto are voie sa circule pe sina de tramvai cu conditia sa lase libera calea acestuia.
Deci ei nu stateau chiar ilegal acolo(desi multa vreme are impresia asta neutral)
Am citat din codul "invatat" de mine in oct 2007..deci acum ceva timp.
Parerea mea este ca e si vina prietenului tau,deci DA,se poate considera ca e culpa comuna.
Vina aluia: -conducatorul auto trebuie sa se asigure inainte de a pleca de pe loc,uitandu'se daca nu cumva cineva e deja angajat in depasitea sa..
Vina prietenului tau: Nu vea ce sa caute pe sensul celalalt,pt. ca din poza se vede ca o luase deja cam mult in stanga..trebuia sa stea linistit in spatele "nebunului" care a demarat.
Si inca ceva..daca zici ca ala a demarat..ceea ce inseamna ca a plecat cu viteza de pe loc,e clar ca (sau asa inteleg eu) ei stateau pe loc. Si daca stateaiu pe loc,nu inteleg de ce prietenul tau a vrut sa il depaseasca pe ala din fata lui. neutral

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-02-08 22:00:49)

#21 2008-02-08 22:04:43

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

faza e k era in spate si mergeam drept....ala mergea si el si avrut sa intoarca sa schimbe sensul....si el k sa evite a franat si a virat stanga...

#22 2008-02-08 22:05:52

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

eu cred ca au vrut sa plece amandoi odata si nu au mai avut timp sa evite accidentul

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#23 2008-02-08 22:07:08

vonda
Platinum member

unik a scris:

faza e k era in spate si mergeam drept....ala mergea si el si avrut sa intoarca sa schimbe sensul....si el k sa evite a franat si a virat stanga...

Atunci vina lui este urmatoarea: "Conducatorul auto este obligat sa pastreze o distanta minima care sa ii permita oprirea in siguranta..." (indiferent de ceea ce face cel din fata sa..)
Tot citat din memorie,e doar esentialul aici..
Oricum ai da'o,e si vina lui..

#24 2008-02-08 22:08:08

unik
Full member

nu ati inteles...eram amn2 in deplasare. nici unu nu era stationat...noi mergeam drept pe linia de tramvai si ala vroia sa intoarca pe banda cealalta desi era interzis.

oricum amn2 sunt de vina..stiu asta si culmea k i-am zis cu 15 min inainte sa aibe grija la condus k prea se crede el expert...cred k am avut gura spurcata... sad

Ultima oara a fost editat de unik (2008-02-08 22:09:33)

Publicitate

loading...

#25 2008-02-08 22:10:58

vonda
Platinum member

unik a scris:

nu ati inteles...eram amn2 in deplasare. nici unu nu era stationat...noi mergeam drept pe linia de tramvai si ala vroia sa intoarca pe banda cealalta desi era interzis.

am inteles. Dar am zis mai sus care e acum vina lui.
Aceea ca nu a pastrat o distanta regulamentara fata de ala din fata.Daca prietenul tau ar fi avut o distanta mai mare,ar fi reusit sa opreasca atunci cand ala se razgandea si o lua pe campii pe sensul celalalt.
Chiar daca vina e mai mare a aluia decat a prietenului tau,nici un politist nu o sa stea sa zica "vinovat 70% si vinovat 30%"

#26 2008-02-08 22:11:05

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

si al meu e la fel

#27 2008-02-08 23:33:57

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

nu conteaza acum ce si cum din moment ce procesul verbal este intocmit si semnat de amandoi...important e acum cum se rezolva si am spus mai sus

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#28 2008-02-09 00:07:48

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

eu stiu ca fiecare isi repara masina lui...cum poate...cum stie...cand nu este un vinovat clar...daca iubitul tau are casco...norocul lui...daca celalalt n are...ghinion...nu stiu daca astia de la rca aproba in conditiile astea...ca sunt f @!?*X?...numa cu ei sa n ai de a face...

happy with him...inlove with him...puss

#29 2008-02-09 01:29:38

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

tantosica a scris:

unik a scris:

am inteles. Dar am zis mai sus care e acum vina lui.
Aceea ca nu a pastrat o distanta regulamentara fata de ala din fata.Daca prietenul tau ar fi avut o distanta mai mare,ar fi reusit sa opreasca atunci cand ala se razgandea si o lua pe campii pe sensul celalalt.
Chiar daca vina e mai mare a aluia decat a prietenului tau,nici un politist nu o sa stea sa zica "vinovat 70% si vinovat 30%"

Daca omu` nu avea nimic in fatza, ce distanta trebuia sa pastreze? fata de cine? El mergea pe linia de tramvai, ala de pe banda alaturata a tras de volan fara sa se asigure si i-a luat fatza, asta n-a avut timp sa franeze si a intrat in el. Vina adevarata e a boului care trage de volan fara sa se asigure!! Din d-astea mor oameni!! Faptul k prietenul ei mergea pe linia de tramvai nu e o greseala extraordinara, asta cu linia de tramvai e o lege data mai mult pt fluidizarea traficului. Nu omori oameni doar pt k mergi pe linia de tramvai. Dar omori oameni dak tragi de volan fara sa te asiguri!! Ganditi-va k in locul prietenului ei, trecea tramvaiul! Cretinu` ala nu se asigura si tragea de volan! Murea sau nu.. dar nici bine nu-i era! (mai ales k ea a spus k ala avea avariata portiera soferului. Deci probabil il facea zob dak venea unu-n viteza pe linie sau tramvaiu`... Si nu-i dadea nici dracu` rca sa-si repare masina. Eu zic k ala nu merita nimic inafara de puncte de penalizare si amenda! Nu-i dati niciun RCA!! Voi aveti casco, v-o faceti pe banii vostri (de la anu` va creste rata) si ala larevedere, pe gresala lui si-o face pe banii lui!

Ultima oara a fost editat de same_soulfly (2008-02-09 01:33:21)

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#30 2008-02-09 07:41:11

vonda
Platinum member

unik a scris:

Si din asta si din desen reiese ca erau unul in spatele celuilalt.. Deci mergeau ei amandoi pe statia de tramvai unul in spatele celuilalt,pregatindu'se probabil sa o ia la stanga.Si ca fara o semnalizare si o asigurare corespunzatoare,ala a tras de volan si a facut stanga,dar nu in intersesctie,ci pe banda pt. sensul opus.. Deci fata de ala care a facut stanga brusc,in desen masina A trebuia sa pastreze distanta mai mare.

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-02-09 07:47:30)

#31 2008-02-09 11:10:38

unik
Full member

same_soulfly ai inteles situatia...noi eram in depasire pe linia de tramvai si ala era in dreapta noastra in fatza nu era pe aceeasi linie de tramvai....oricum faptu e consumat si nu i-am permis prietenului sa cada la invoiala cu nesi ala... noi avem casco asa k ma doare fix in pix cum isi repara ala masina!

#32 2008-02-09 11:51:40

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

e culpa comuna. daca ala avea masina smechera, lasati-l ca se descurca. daca are o dacie amarata sau un tico, se merita sa il ajutati...sa-si faca si el rabla....

pe mine m-a lovit unul in plin..si neavand casco eu, a tb sa ma milogesc de el sa fac pe rca-ul lui...nici acum nus tiu exact a cui era vina, dar m-a ajutat omul sa-mi fac masina....ptr 10 milioane lei...a luat el vina:|

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#33 2008-02-09 12:50:21

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

mihaela2289 a scris:

e culpa comuna. daca ala avea masina smechera, lasati-l ca se descurca. daca are o dacie amarata sau un tico, se merita sa il ajutati...sa-si faca si el rabla....

pe mine m-a lovit unul in plin..si neavand casco eu, a tb sa ma milogesc de el sa fac pe rca-ul lui...nici acum nus tiu exact a cui era vina, dar m-a ajutat omul sa-mi fac masina....ptr 10 milioane lei...a luat el vina:|

exact cum am zis si eu...ca poate data viitoare vei avea tu nevoie si ala iti intoarce spatele...ideal ar fi sa nu fie o data viitoare dar nimic pe lumea asta nu e ideal...daca ala avea mertz sau audi isi merita soarta dar daca era un amarat cu 4 copchii acasa nu va ganditi?...ce daca e vinovat?...data viitoare poti fi tu ala care nu se asigura sau pur si simplu ai in unghiul mort pe unul si-l lovesti...nu mai fiti asa rele fetelor ca pe lumea asta roata se intoare mereu...intotdeauna la accidente minore din astea daca puteti si celalalt merita atunci nu ezitati sa ajutati.

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#34 2008-02-09 13:10:16

unik
Full member

bv lui...mai sunt si oameni asa buni....
noi avem matiz si avem casco...ala avea pasat si era un bisnitzar...sa fiu mai exacta! si dk nu ieseam eu din masina crek il lua pe al meu la bataie asa k singurul ajutor care as putea sa il fac lu ala e sa il imping de la marginea prapastiei...

#35 2008-02-09 14:07:29

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

treaba ta, dar nu e bine sa fi asa rea....
eu am urlat la ala, l-am injurat, mai aveam putin si ii dadeam 2 ca venea pe linie si m-a lovit....dar el nu a zis nimic....si putea sa zica, ramaneam fara permis si cu masina vai de ea..... dar m-a ajutat..chiar daca era bisnitzar si aducea masini....si toate cele
in fine
faceti cum credeti, dar o fapta buna facuta atrage dupa sine alte 10 pentru tine/voi

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#36 2008-02-09 19:12:16

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

ma gandesc k puteti ajunge la o intelegere daca vrei......sa accepte al tau vina k oricum pct pe permis ar lua si la culpa comuna....si sa-si faca ala masina din asigurare, dar sa-i dea prietenului tau banii de amendasi poate ceva in plus

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#37 2008-02-09 19:16:05

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

nu conteaza ce masina avea ala sau ce facea..putea sa aiba si Mercedes...culpa a fost comuna.
cui ii convine sa-si loveasc masina?cel mai bine se face schimb de asigurari...nu vad de ce ar trebuii sa plateasca ala amenda celuilalt.eu una nu i-as da...daca aman2 suntem vinovati

#38 2008-02-09 20:04:26

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

flrramona21 a scris:

Lavinia_tia a scris:

flrramona21 a scris:

ok ... dar cand treci de pe o banda pe alta trebuie sa te asiguri.

de pe ce banda a trecut A? acolo nu era nici o banda ca zice ca e linie de tramvai, nu? iar A a semnalizat si B trebuie sa pastreze distanta legala... am patit-o eu saptamana trecuta intr-o coloana (mai usor decat in cazul de fata).
B a crezut cumva ca A merge inainte de nu a mers in spatele lui?

deci ... :f?rbannad: B amandoi pe linia de tramvai. nu au ce cauta acolo  ... is vinovati amandoi. B isi vede de drumul lui si nu are ce distanta legala sa pastreze. A trebuia sa se asigure si sa semnalizeze. e cam aceeasi situatie cand treci de pe o banda pe alta. te asiguri, ii lasi pe toti sa treaca si pe urma te bagi si tu.
eu asa vad situatia

amandoi pe linia de tramvai => B era in spatele lui A (chiar si cu jumatate de masina) => A putea sa se asigure linistit si nu inseamna ca nu si-ar fi executat manevra la fel. de ce? pentru ca B era in spatele lui + A a si semnalizat ce vroia sa faca.

in plus: A era in partea cea mai din stanga a sensului sau de mers => sa se asigure ca vine cine? cei care ar fi putut fi acolo ar fi facut stanga sau ar fi mers inainte. cei care mergeau inainte il lasau sa isi execute manevra pentru ca a semnalizat si sunt in spatele lui, iar cei care fac stanga isi executa manevra pastrand o distanta care sa le permita sa opreasca in caz de ceva...

... cred ca fiecare a inteles altceva din desen si din explicatii... oricum desi nu cred in totalitate ce urmeaza sa spun: politistul ala o fi stiut mai bine ce zice acolo si oricum cazul este inchis, procesul vb semnat.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.