|
Nu esti logat.
Cum se curata... ?-18#324 2014-08-10 13:05:19
Re: Cum se curata... ?si eu am patit la fel de la oje de culoare inchisa. Cum ziceau si fetele, tine mainile in apa calda cu sapun si apoi incearca sa stergi din nou. Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #325 2014-10-13 15:44:16
Re: Cum se curata... ?m am trezit azi, adica azi am observat, o pata pe aragaz, ca si cand ar fi ars. dar arata ca si cand ar fi ars materialul efectiv din care e aragazul, nu e ceva cazut pe el si intarit. se vede ca materialul s-a "prajit" si deja am incercat sa l curat cu cif inox fara rezultate.. Offline #326 2014-10-14 00:56:22
Re: Cum se curata... ?
Cred ca trebuie sa te obisnuiesti cu ideea din pacate , eu nu am reusit nici pana in ziua de azi sa gasesc o solutie acestei probleme.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|