|
Nu esti logat.
Scurgere intre blisterele de ac#1 2014-09-05 19:05:13
Scurgere intre blisterele de acDe cateva zile am observat o scurgere mai abundenta ca de obicei de culoare alb galbuie. Am tratat o candida si mi-e teama sa nu fi reaparut. Plus ca am luat ac 2 luni legate si ma gandeam ca poate de asta ar fi aparut. Am tot citit lucruri despre candida cum ca nu trece si odata ce ai facut reapare constant...adevarat? Offline #2 2014-09-08 22:47:17
Re: Scurgere intre blisterele de acNu reapare constant. Daca ai grija ca flora vaginala sa ramina echilibrata nu reapare nici o candidoza. Daca insa secretia modificata a aparut in timp ce luai a doua folie unita cu prima e foarte posibil sa fie hormonala Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2014-09-12 15:38:47
Re: Scurgere intre blisterele de acMultumesc pentru raspuns! Intradevar dupa testul de secretie a reiesit candida dar 'colonii observate foarte rar' cu flora lactobacilara absenta. Deci se pare ca de acolo vine problema. O sa merg la medicul meu pt tratament si sfaturi. Offline #4 2014-10-14 13:24:13
Re: Scurgere intre blisterele de acAm facut tratament cu econazol, fluconazol si gynophilius si tot nu a trecut candida...ba chiar a devenit rezistenta la cele 2...de ce? Nu mai suport...e al doilea tratament care nu functioneaza. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|