|
Nu esti logat.
Ce sa fac?#1 2008-02-10 15:10:52
ce sa fac?sunt cu iubi meu de 9 luni si ne iubim foarte mult.Pe la inceputul relatiei el tot tinea legatura cu o fata...dar am aflat tarziu si cand am aflat tineam f mult la el si nu am avut puterea sa pun capat.Peste vreo luna de cand am aflat lucrurile mergeau f prost intre noi...nu mai era ca inainte si atunci am decis sa pun capat.La numai o zi mi-am gasit deja pe altcineva si am crezut k asa e mai bine pt a-l uita pe el.Multa lume mi-a spus ca el sufera cand ma vede cu altcineva....si nu stiu cum s-a intamplat dar dupa o luna de relatie cu celalalt totul s-a terminat iar fostul meu prieten incepuse sa ma caute.Mi-a promis ca se va schimba total...l-am crezut si ne-am impacat.Intr-adevar s-a schimbat total se poarta cu mine asa cum mereu am visat...E tot ce mi-am dorit vreodata.Si acum ne iubim mai mult ca niciodata numai ca....e o mica problema: ne certam numai din prostii si mai ales din cauza geloziei.Se intampla destul de des, sunt certuri minore, dar totul e trecator si ne impacam f repede.Mi-e foarte teama ca aceste certuri sa nu duca la altceva.. pentru ca noi (desi am doar 17 ani si el 18) deja am vorbit despre viitorul nostru si vrem sa ramanem pt totdeauna impreuna.Eu cred in visul nostru dar mi-e foarte teama sa nu sufar si nu stiu ce sa fac sa mai reduc din certurile astea...Voi ce ziceti? Offline #2 2008-02-10 15:15:12
Re: ce sa fac?asha eram shi eu cu pr meu... la noi certurile astea erau din cauza faptului k ne vedeam prea des.. zi de zi.. ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #3 2008-02-10 16:57:21
Re: ce sa fac?pai cine e gelos, tu sau el? su amandoi? Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline #4 2008-02-10 17:11:48
Re: ce sa fac?.. sa faci tot ce poti tu sa eviti certurile; in rest... timpul isi va spune cuvantul. Offline #5 2008-02-10 17:13:19
Re: ce sa fac?pai amandoi suntem dar uneori el mi se pare f exagerat de ex: eram aseara in club si ma mai uitam asa pe langa mine...iar el devenea f nervos si ma intreba unde ma uit crezand ca ma uit dupa baieti...ii explicam ca nu e asa dar abia ma credea... Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-10 18:58:30
Re: ce sa fac?eu zic sa traiesti clipa, si sa nu te gandesti daca o sa mai fii cu el peste cativa ani sau nu...important este sa te bucuri de toate clipele frumoase si sa le traiesti la maxim spun asta din propria experienta „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #7 2008-02-10 19:51:45
Re: ce sa fac?asta asa e...trebuie sa traim clipa si o sa incerc sa fac asta Offline #8 2008-02-10 20:26:06
Re: ce sa fac?Pai nu stiu e clipa traiesti daca de fiecare data cand te uit in stanga sau dreapta trebuie sa dai explicatii...trebuie sa aiba incredere in tine. Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline #9 2008-02-10 21:34:06
Re: ce sa fac?dupa ce ati fost despartiti o luna e si normals a apara divergente intre voi...dar dak va iubiti o sa treceti peste ele... © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|