|
Nu esti logat.
Sunt ff ingrijorata!!am nevoie de ajutor urgent!!!#1 2008-02-08 16:13:01
sunt ff ingrijorata!!am nevoie de ajutor urgent!!!in prima zi a ciclului menstrual am inceput sa iau anticonceptionale,tin sa precizez ca nu miau fost recomandate de medic,sunt in ziua a 15 a ciclului menstrual si eu sangerez inka destul de mult.e prima luna in care iau anticonceptionale,am mai luat acum 2 ani tot asa dupa ureche ,am luat jumatate de folie si apoi leam lasat pt k mi sa intamplat acelasi lucru,si am sangerat 31 de zile.acum nu stiu ce sa fac am marcare la medic pe 11 martie,mai repede nu am cum sa ajung,sa las pastilele sau sa iau pana le gat.va implor helppppp Offline #2 2008-02-08 16:16:39
Re: sunt ff ingrijorata!!am nevoie de ajutor urgent!!!sangerarea aia se numeste spotting si e normal sa apara in primele 3 luni de anticonceptionale. deci poti sa stai linistita... daca totusi e ff abundenta, poti sa te intorci la doctor sa-i explici. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2008-02-08 16:20:22
Re: sunt ff ingrijorata!!am nevoie de ajutor urgent!!!multumesc mult pt rasp ivy,dar e normala sangerarea atatea zile??cand o sa imi treca sunte deja 15 zile si imi curge mult,ac nu miau fost recomandate de medic,le-am luat k stiu k o prietena ia si nu iau facut rau,nu stiu ce sa fac mie ff frica.cand ma mai tine sangerarea oare?daca le intrerup ce se intampla??scuze k pun atatea intrebari dar sunt disperata Offline #4 2008-02-08 16:22:55
Re: sunt ff ingrijorata!!am nevoie de ajutor urgent!!!de ce le-ai luat fara acordul medicului?? te-ai gandit ca poate tie nu ti se potrivesc? ca n-ai organismul prietenei tale. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2008-02-08 16:27:19
Re: sunt ff ingrijorata!!am nevoie de ajutor urgent!!!dar mie menstra pot spune k nu mia trecut nici makar acuma,aici unde is yo e ff greu de ajuns la medic am marcare pe 11 marie de cateva luni bune,eu de un an incerc la bb si nu a vrut sa apara,si mam gandit yo in capu asta a meu k daca iau anticonceptionale o luna dupa poate am sanse mai mari sa ramn,si uite k am facut o gafa mai mare k mine,la medic nu am cum sa ajung mai repede si nu stiu ce sa fac is disperata simt k pik ceru pe mine Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-08 16:30:53
Re: sunt ff ingrijorata!!am nevoie de ajutor urgent!!!si plus de asta cam am dureri zilnice in partea de jos !! Offline #7 2008-02-08 16:46:32
Re: sunt ff ingrijorata!!am nevoie de ajutor urgent!!!va rog raspundetimi voi ce ziceti sa le iau in continuare sau sa le intrrup? Offline #8 2008-02-08 16:53:28
Re: sunt ff ingrijorata!!am nevoie de ajutor urgent!!!editeaza mesajele ca sa nu primesti warn Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #9 2008-02-11 10:58:51
Re: sunt ff ingrijorata!!am nevoie de ajutor urgent!!!silrox...unde esti? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2008-02-11 13:17:04
Re: sunt ff ingrijorata!!am nevoie de ajutor urgent!!!sunt aici doctoressa!!doar k nu mam simti prea bine si nu am intrat pe net,am dureri mari de ovare!! Offline #11 2008-02-11 13:34:00
Re: sunt ff ingrijorata!!am nevoie de ajutor urgent!!!in portugalia....aha Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2008-02-11 13:49:13
Re: sunt ff ingrijorata!!am nevoie de ajutor urgent!!!sunt in portugalia de 3 ani da..anticonceptionalele se numesc mercilon!!! Offline #13 2008-02-11 13:55:03
Re: sunt ff ingrijorata!!am nevoie de ajutor urgent!!!silrox....ai doua variante, functie de ce vrei sa faci: Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2008-02-11 13:58:44
Re: sunt ff ingrijorata!!am nevoie de ajutor urgent!!!pana vineri mai am pastile,da eu vreau sa fac bb!!deci concluzie..le opresc!! Offline #15 2008-02-11 13:59:13
Re: sunt ff ingrijorata!!am nevoie de ajutor urgent!!!opreste-le Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2008-02-11 14:05:35
Re: sunt ff ingrijorata!!am nevoie de ajutor urgent!!!si daca le opresc nu a dereglez rau de tot?? Offline #17 2008-02-11 14:41:13
Re: sunt ff ingrijorata!!am nevoie de ajutor urgent!!!vine menstra propriu-zisa dupa care intri intr-un nou ciclu. deci in principiu nu dereglezi mai rau mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|