|
Nu esti logat.
Durere jos dreapta#1 2014-11-07 15:29:42
durere jos dreaptabuna ziua, am si eu o problema, am 43 de ani, in luna martie anul acesta am simtit durere in dreapta. Mentionez ca nu am fost niciodata bolnava de nimic. Am crezut ca este ovarul dar ecografia (repetata de 3 ori) nu deceleaza absolut nimic. Am vazut si un gastroenterolog care mi-a dat carbune si alte medicamente care nu mi-au folosit. Durerile sunt constante. Suportabile dar constante. Ultimele analize de sange facute in iulie sunt bune. Ultima oara a fost editat de Garance (2014-11-07 16:19:53) Offline #2 2014-11-07 15:34:08
Re: durere jos dreaptapentru colon merita o colonoscopie, se vede cel mai bine colonul. si un consult ginecolog avizat, plus ceva analize hormonale, sa se vada daca-i premenopauza sau se instaleaza o menopauza timpurie. dar acelea se fac in anumite zile ale ciclului. poate intra cineva care iti poate da informatii mai concrete. pt colon, colonoscopia. sanatate. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #4 2014-11-11 13:23:04
Re: durere jos dreaptavad ca mi-a venit ciclul. la 46 de zile, fara sa iau vreun medicament... Oare trebuie sa iau totusi Dufaston? simt ca-i mare debandada hormonala in corpul meu si as vrea sa nu-l intoxic prea tare. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|