|
Nu esti logat.
Care ar putea fi cauza?...#1 2008-02-11 20:04:48
care ar putea fi cauza?...buna fetili..am si eu o intrebare..sau mai mult o nelamurire..sa incep sa detaliez am luat ac vreo 3 luni. in timp ce le luam si nu aveam niciun fel de relatie sexuala, era totu ok, dar dupa ce faceam sex, la vreo 2 zile ma trezeam cu candidoza si acum am intrerupt ac, am mai facut sex si nu am mai avut nimic. singuru meu gand a fost si este , ca toata chestia asta,,ar putea fi vreo reactie ciudata a organismului meu la faptul ca termina el in mine?... si daca ar fi asa,,stie cineva de ce? ca eu vreau sa mai iau ac, dar daca o sa tot apara asta...nu vreau.. bu aveti vreo idee ceva?.. ms. Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #2 2008-02-11 20:14:47
Re: care ar putea fi cauza?...e stiut ca anticonceptionalele favorizeaza aparitia candidozei...te spalai dupa fiecare contact in vagin? (cand luai pilule) happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-02-11 20:17:17
Re: care ar putea fi cauza?...in vagin nu...ca auzisem +ce mai citisem pe aici ca nu e bine...asta mi'a zis si mie doctorita..ca de la ac..dar numai dupa un contact sexual?! ca in restul zilelor cand le luam, asa cum am mai zis, nu aveam niimic... Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #4 2008-02-11 20:19:02
Re: care ar putea fi cauza?...da...pt ca lasai sperma inauntru...asa ca reia linistita anticonceptionalele...si dupa fiecare contact in care setermina inauntru fa bine si spalate astfel incat sa nu ramana pe cat posibil sperma inauntru... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-02-11 20:25:27
Re: care ar putea fi cauza?...ah da?..asta nu o mai stiam ,,, ms mult crys_ty_na, draguta ca de obicei Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-11 20:27:00
Re: care ar putea fi cauza?...cu placere happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|