homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Increderea...-3

#39 2008-02-11 18:41:13

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

Re: increderea...

ralluka a scris:

alexia a scris:

Eu prefer sa am incredere in el pana la proba contrara. Ce rost are sa-mi bat cu capul "aoleu, daca face ceva?" .. oricum daca e sa faca, face si cu tot cu increderea mea lol
Si stiti ce nu inteleg? Cu ce ne-ar ajuta acel mic procent de neincredere pe care ni-l pastram in caz de calamitate? Oricum... chiar daca ziceti ca aveti 90% incredere, tot ati simti ca a dat trenu peste voi daca ati afla ca v-a tradat....

tummenupptummenupptummenupp

subscriu tummenupp

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#40 2008-02-11 20:53:16

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

Re: increderea...

persifona a scris:

tantosica a scris:

Si eu stiam ca sunt unica pt al meu,andra..Dar tare mi'am luat'o in freza..Asa ca prefer sa fiu mai precauta,si sa nu am incredere totala nici in mine. Vb.alui meu "In tine am incredere,dar nu am incredere in cei din jurul tau smile "

Asta-i o tampenie! Ma calca pe nervi ingrozitor ideea asta pentru ca o aud si eu de la al meu.. e o mare frectie. Eu merg pe principiul ca daca eu nu vreau, un altul poate sa se puna si-n c*r si-n cap si degeaba.

de acord

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.