|
Nu esti logat.
Risc de transmitere hiv ginecologie#1 2014-10-29 14:09:53
risc de transmitere hiv ginecologieBuna ziua, Offline #2 2014-11-16 15:07:37
Re: risc de transmitere hiv ginecologieHIV și Hepatita C se pot lua de pe instrumentarul nesterilizat ... riscul exista chiar si daca nu ai fi sangerat. tu ai fost la un spital care se presupune ca respecta normele sanitare de igiena si sterilizare a instrumentelor, eu una nu mi-as face grii ... acum ce sa zic, eu ma uit inainte sa mi se recolteze orice daca doc isi pune manusi noi, daca are masca, daca scoate instumentele dintr-o cutie din aia speciala/daca instrumentele sunt sigilate etc dar ce e ins pate Dumnezeu stie! Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #3 2014-11-22 01:49:54
Re: risc de transmitere hiv ginecologie
Un risc sa ne cada tavanul in cap exista oricand. Nu cred ca este insa cazul sa te ingrijorezi pentru recoltarea de care spui. Offline #4 2014-11-24 15:51:20
Re: risc de transmitere hiv ginecologieMultumesc pentru raspunsuri. Offline #5 2014-11-27 00:36:11
Re: risc de transmitere hiv ginecologie
Off topic, desi e bine sa donezi sange si pentru tine si pentru cei ce au nevoie, nu privi asta ca o testare in sine. Adica, in cazul in care ai cea mai mica banuiala ca ai fi putut sa fii infectata, nu neaparat cu hiv, cu orice fel de boala infectioasa, fa analizele pentru asta separat. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|