|
Nu esti logat.
Analiza CA-125 mărita#1 2014-12-07 11:09:13
Analiza CA-125 măritaBuna.As avea o ?ntrebare daca stie cineva.Eu am un chist de 4.9 pe 3.5 cm endometriotic pe ovarul drept.Doctora mi-a scris endometrioza cu semnul ?ntrebării.Dar ma pus sa fac analiza CA-125 markeri tumorali si a iesit cu mult crescut decat limita normala.Si anume 117.Este grav?sa inteleg ca totusi e prezenta endometrioza?pt.ca din cate am citit pe net daca e o valoare ridicată la CA asta nu inseamna ca e caz ce cancer ci ca e prezenta o infecție in corp si doar 3% din femeile cu valoare crescuta pot face cancer.La cat timp pot reface analiza?ca tratament am anticoncepționale Microgynon 6 luni pana merg la control.Nu am dureri deloc doar putin in prima zi de ciclu dar suportabile,normale.Ar fi mai bine pt.mine daca as opera chistul?voi ce spuneti?mai ales daca imi doresc bebe... Fericirea nu este ceva gata facut.Ea vine din propriile tale actiuni..a crede in miracol,inseamna a crede in tine! Offline #2 2014-12-07 19:19:49
Re: Analiza CA-125 măritaCred ca ar trebui sa vb cu un medic oncolog si sa mai faci niste investigatii. E destul de marita valoarea, si analiza pana la urma e un marker tumoral, deci ridica niste semne de intrebare. Offline #3 2014-12-07 23:00:17
Re: Analiza CA-125 măritaMultumesc pt.raspuns Ionela.Doctora mi-o spus ca e normal pt.ca am acea endometrioza si de la ea iese marit.A spus sa o repet dupa 6 luni in care am anticonceptionalele.La sfarsitul lui feb.trec cele 6 luni si merg la control dar voi merge la repede cu o luna pt.ca ma ?ngrijorează. Fericirea nu este ceva gata facut.Ea vine din propriile tale actiuni..a crede in miracol,inseamna a crede in tine! Offline #4 2014-12-08 10:45:08
Re: Analiza CA-125 măritaStiu ca si de la endometrioza mai creste ca 125, dar e un marker ce merita urmarit indeaproape. Sanatate multa! Offline #5 2014-12-08 11:28:20
Re: Analiza CA-125 măritaCu siguranța asa voi face.Mersi si sanatate si tie. Fericirea nu este ceva gata facut.Ea vine din propriile tale actiuni..a crede in miracol,inseamna a crede in tine! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|