|
Nu esti logat.
Alergie, candidoza sau ghinion?#1 2014-09-11 17:55:18
Alergie, candidoza sau ghinion?Buna ziua. Offline #2 2014-09-11 21:47:29
Re: Alergie, candidoza sau ghinion?De asemenea mentionez ca iarna sunt predispusa la cistita. Offline #3 2014-09-11 22:40:10
Re: Alergie, candidoza sau ghinion?pare a fi candidoza dar fara analize nu putem sti sigur. poti incerca sa mergi si direct la un laborator pentru un examen de secretie si o cultura. pe baza analizelor ar trebui sa-ti poata da tratament chiar si medicul de familie. Offline #4 2014-09-11 23:33:03
Re: Alergie, candidoza sau ghinion?Apropos de alergie...de vreo 2 saptamani stranut de-mi sar capacele, imi curg ochii, nasul...etc...dar nu tot timpul, ca la raceala...am momente si momente. La locul de munca mai am o colega in aceeasi siguatie. Am vrut sa iau Aerius - pt alergii, dar am renuntat. Ati patit?ce poate sa fie? when the pomp lights up,you shoot. Offline #5 2014-09-12 14:10:53
Re: Alergie, candidoza sau ghinion?
Prezervativ inteleg ca nu folosesti fiind alergica. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2014-09-13 11:53:33
Re: Alergie, candidoza sau ghinion?Folosesc lubrifiant ca desi ma excit mult, uneori tot uscata raman, nu inteleg de ce. Multumesc mult pt sfat. Sunt in a treia zi de menstruatie si nu mai am nico o mancarime. O zi buna sa aveti. Offline #7 2014-12-08 13:26:25
Re: Alergie, candidoza sau ghinion?am observat ca in timpul menstruatiei, mancarimile dispar si reapar dupa. nu te pacali singura. e caqzul sa verifici prin analize ale secretiei daca nu ai vreo infectie Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|