homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Alergie, candidoza sau ghinion?

#1 2014-09-11 17:55:18

Snowbaby
New member
Inregistrat: 2011-11-16

Alergie, candidoza sau ghinion?

Buna ziua.
Am o problema si cum majoritatea ginecologilor de incredere din orasul meu ori sunt plecati,  ori sunt foarte aglomerati,  revin inca o data la acest forum in speranta ca primesc o lamurire sau un sfat. Folosesc Yaz de aproximativ 3 ani, cu 3 pauze de o luna in total.  Nu am avut nici o problema cu ele si nici un simpton urat. Bun. Toate bune si frumoase pana acum. In timp ce eram in prima zi de pastila alba, am simtit mancarimi.. pe inauntru,  sa zic asa... Dar nimic deranjant.  Iar pe seara am avut contact.  La contact am folosit lubrifiant Durex tingle si ca niciodata am avut niste usturimi ingrozitoare. A doua zi aproape ca trecusera...  Aproape. In ultima zi de pastile albe, m-au apucat niste mancarimi ingrozitoare si pe dinaintru si pe dinafara, dansa era inflamata, rosie... Astazi, in prima zi de menstruatie s-a mai calmat putin...  Inca ma mai mananca.. Dar parca nu asa grav.. Nu mai stiu ce sa fac  grater.  Mentionez ca pana acum nu am avut candidoze sau etc. E prima oara in viata mea cand ma confrunt cu asa ceva.de asemenea mentionez ca sunt usor alergica la latexul folosit in prezervative. Help?   supa

#2 2014-09-11 21:47:29

Snowbaby
New member

Re: Alergie, candidoza sau ghinion?

De asemenea mentionez ca iarna sunt predispusa la cistita.

#3 2014-09-11 22:40:10

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

pare a fi candidoza dar fara analize nu putem sti sigur. poti incerca sa mergi si direct la un laborator pentru un examen de secretie si o cultura. pe baza analizelor ar trebui sa-ti poata da tratament chiar si medicul de familie.

#4 2014-09-11 23:33:03

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

Apropos de alergie...de vreo 2 saptamani stranut de-mi sar capacele, imi curg ochii, nasul...etc...dar nu tot timpul, ca la raceala...am momente si momente. La locul de munca mai am o colega in aceeasi siguatie. Am vrut sa iau Aerius - pt alergii, dar am renuntat. Ati patit?ce poate sa fie? supa

when the pomp lights up,you shoot.

#5 2014-09-12 14:10:53

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Snowbaby a scris:

De asemenea mentionez ca iarna sunt predispusa la cistita.

Prezervativ inteleg ca nu folosesti fiind alergica.
Nu inteleg de ce folosesti lubrifiant si nu va straduiti pentru in preludiu eficient care sa asigure lubrifierea dar si excitatia eficienta ....
Ma rog, simptomele descrise pot fi datorate unei reactii alergice la lubrifiant ...mai putin probabil dar nu imposibil candidozei.
Asteapta sa treaca menstra si vezi ce se intimpla

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2014-09-13 11:53:33

Snowbaby
New member

Folosesc lubrifiant ca desi ma excit mult,  uneori tot uscata raman,  nu inteleg de ce.  Multumesc mult pt sfat. Sunt in a treia zi de menstruatie si nu mai am nico o mancarime. O zi buna sa aveti.

#7 2014-12-08 13:26:25

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

am observat ca in timpul menstruatiei, mancarimile dispar si reapar dupa. nu te pacali singura. e caqzul sa verifici prin analize ale secretiei daca nu ai vreo infectie

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.