|
Nu esti logat.
Sansa de sarcina?#1 2014-12-09 00:37:19
sansa de sarcina?Buna! Va scriu pt ca sunt putin cam panicata.. trec direct la subiect: am ciclu regulat, pe 5 noiembrie am facut o scurta baie cu prietenul meu..insa nu s-au atins organele genitale si nici nu a ejaculat in apa, iar pe 12 noiembrie am facut sex protejat cu prezervativ, fara incidente.. Teoretic totul s-a petrecut dupa ce trecuse faza ovulatiei. In restul zilelor nu prea am interactionat, nici vorba de penetrare sau ejaculare. Menstruatia mi-a venit pe 14 noiembrie, insa a durat doar 3 zile in loc de 5-6 ca de obicei, dar a fost foarte foarte abundenta. Vorbesc de sarcina, mai ales ca ma panichez usor, deoarece de vreo saptamana parca am o senzatie usoara de greata aproape toata ziua, dureri de sani si in zona pelvisului. Dureri pelviene am mai avut in ultimul an, am avut chiar acum cateva luni o infectie urinara urata. Insa ma sperie adunatura asta de simptome. Totusi,imi pare absurd sa fiu atat de ghinionista, sa raman gravida atat de usor si sa mai am si ciclu peste sarcina. Este posibil? Offline #2 2014-12-09 01:06:28
Re: sansa de sarcina?Nu este posibil. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #3 2014-12-09 18:46:32
Re: sansa de sarcina?Multumesc pentru raspuns! Si eu ma gandesc ca nu prea sunt sanse..dar daca din greseala si foarte scurt s-ar fi atins organele genitale? sau cu mana de pe un organ pe altul? bineinteles, fara sa fi existat ejaculare prealabila. atunci ar fi mai posibil? Offline #5 2014-12-09 19:05:21
Re: sansa de sarcina?Buna seara! Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva sau daca a mai trecut cineva printr-o situatie asemanatoare.. Am 25 de ani si de cateva luni imi doresc un bebe. Ce e drept cateva luni am omis perioada fertila, sotul fiind plecat cu serviciul. In timpul asta am fost la un control ginecologic unde am avut candida si un chist ovarian. Am urmat un tratament cu vitamina E, ovule Canesten, spalaturi vaginale cu Septovag 3 zile si supozitoare (nu le mai retin numele, erau pe baza de propolis). In urma tratamentului am eliminat chistul, infectia a disparut si totul este ok. Domnul doctor mi-a zis sa continui vitamina E pana termin flaconul si sa mai iau Femosun ( s-a facut o luna de cand il iau) pentru o eventuala viitoare sarcina. In perioada tratamentului nu am avut contact. Zis si facut exact cum mi s-a recomandat. Menstruatia mi-a venit apoi pe 4 noiembrie (3 zile cat ma tine mereu) si dupa ce a trecut am avut contact sexual aproape zilnic in perioada fertila ( 15 noiembrie-25 noiembrie). Aproape de perioada cand trebuia sa imi vina, aveam simtomele unei menstruatii ( sani mari, ma dureau la atingere, durere de spate, balonata) plus o pofta de mancare ft mare. Am avut un alt contact sexual pe data de 3 dec si pe 4 dec dim am avut o scurgere maronie, foarte putin cantitativ. M-a tinut cam 2 zile, dar ft putin. Nu a fost nevoie sa folosesc absorbant normal ci absorbante zilnice, doar mi se murdarea. Il schimbam eu des pt igiena, nu pt ca ar fi fost full (sper sa intelegeti ce vreau sa spun). Initial am crezut ca imi vine menstruatia, dar niciodata nu am avut asa, fara sa curga.. Stiu ca exista menstra in primul trimestru de sarcina, dar am facut un test duminica seara ( posibil sa nu fi fost bine seara?! de obicei fac dimineata, dar nu am mai avut rabdare) pe 7 dec si a iesit negativ.... Sa il repet zilele urmatoare? Credeti ca e posibil sa fiu insarcinata? Mentionez ca am pofta de mancare ( in special de ceapa aproape zilnic si eu nu eram fan ceapa) si mai mereu ma simt adormita. Cand si cand ma simt si ametita, dar nu e ceva concret, poate si unde sper sa fiu insarcinata! Imi cer scuze pt cat am scris! Va rog frumos daca ati trecut prin asta sau imi puteti da un sfat, v-as fi foartee recunoscatoare! O sa fac si un test zilele viitoare! Va multumesc din tot sufletul!!! Ultima oara a fost editat de giorgiana1234 (2014-12-09 19:16:41) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|