|
Nu esti logat.
Daca se poate sami raspundeti azi...#1 2008-02-09 19:35:04
daca se poate sami raspundeti azi...bun ....acum este vb de mine data trecuta era de prietena mea...am luat anticonceptionale timp de 4 ani..pan acum o luna...mia venit menstruatia...si azi e penultima zi...am zis ca fac pauza 2 luni(doctora nu mia zis cae urgent sa fac pauza nici dupa 4 ani daca mie miau mers f bine)dar am zis totusi sa fca...aveam in plan sa fac 2 luni dar as vrea una acum ca a aparut o excursie cu partenerul:) intrebarea e daca iau asta seara adica daca le incep azi ...maine ce sanse am sa fac prostioare si sa nu patesc nimic? stiu ca se iau ori din prima zi de menstruatie si esti libera sa nu mai foloseti si alte metode contraceptice ori le iei din ultima zi si te protejezi 7 zile...intrebareae cum am zis ce se intampla daca le iau din penultima zi? maine e ok? are leg faptul ca leam luat 4 ani? si asta sa diminueze riscul de a ramane? stiu ca si cu calendarul parca sunt sanse mici sa nu ramai dupa mesntruatie..dar la fel ma gandesc ca poate faptul ca leam luat atata timp ar face ca , corpul meu sa raman mai repede? of ca cred ca vam plictisit dar am zis sa dau toate detaliile...astept raspuns...sa le iau de asta seara ? maine va fi ok? ce sanse sunt? va multumesc! astept cat d erepede... Offline #2 2008-02-09 19:38:41
Re: daca se poate sami raspundeti azi...dc le incepi azi te protejezi cu prezervativ pana inghiti 7 pastile... Mamica de 2 pui scumpi Offline #3 2008-02-09 19:57:08
Re: daca se poate sami raspundeti azi...dar intrebam si ce sanse sunt....nu sunt destul de mici??? adica are efect faptul ca am luat 4 ani ? daca da care? raman mai repede sau mai greu? nu se spune ca dupa stop sunt sanse fff mici sa ramai?multumesc pt raspuns Offline #4 2008-02-09 20:07:07
Re: daca se poate sami raspundeti azi...poti sa ramai mai greu dc le iei de 4 ani,dar vrei sa risti?? Mamica de 2 pui scumpi Offline #5 2008-02-09 20:07:53
Re: daca se poate sami raspundeti azi...alea sunt basme...ti a spus reina ce e de facut daca nu le incepi din prima zi de menstra...daca n o raspecti iti asumi responsabilitatea... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-09 20:24:54
Re: daca se poate sami raspundeti azi...cred ca ar trebui sa stau cumintica in banca mea... ... Offline #7 2008-02-09 20:34:56
Re: daca se poate sami raspundeti azi...nu avem cum sa sti cum reactioneaza organismul tau...teoretic e asa cum spui tu...dureaza mai mult dupa 4 ani...practic nu are cum sa ti spuna nimeni 100%... happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-02-10 03:38:57
Re: daca se poate sami raspundeti azi...e mai bine sa nu risti.... nu e asa rau 7 zile cu prezervativ...cand te gandesti la ce risti...parca nu se merita. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #9 2008-02-10 05:27:16
Re: daca se poate sami raspundeti azi...eu nu pot sa pricep de ce ai facut pauza..... Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline #10 2008-02-12 12:03:17
Re: daca se poate sami raspundeti azi...va multumesc pentru raspunsuri....de ce am facut? pentru ca asa se face nu? mia zis doctora ca asa se face....pana la urma am luat antibebe:) e a treia zi...am facut ceva prostiaore dar nu mai mult de 5 min pana am ajuns eu acolo sus:) apoi am rezolvato in alt fel... ce am facut a fost fara prezervativ...va pup si din nou va multumesc Offline #11 2008-02-12 12:04:05
Re: daca se poate sami raspundeti azi...se face doar daca vrei bebe sau ai anumite probleme...dar in fine... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|