homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probiotice şi pauza p?nă la analize

#1 2015-01-02 23:50:16

CarinaCarina
Full member
Inregistrat: 2013-02-23

Probiotice şi pauza p?nă la analize

Bună seara

Ultima oara a fost editat de CarinaCarina (2015-01-28 18:58:23)

#2 2015-01-03 10:28:15

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Probiotice şi pauza p?nă la analize

nu influenteaza analiza faptul ca iei probiotice si le poti lua cat vrei, nu au ce rau sa faca
dar vezi ca Biotics au o singura tulpina si nu sunt stralucite, cauta ceva cu mai multe tulpini de lactobacili, de exemplu eu am luat Jarro-Dophilus de la Secom sau Bio-Kult (le poti comanda online)

#3 2015-01-03 16:00:45

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

mai e si Probiotics 25 bilion cultures de la GNC si gyniel ovule pentru flora vaginala smile

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#4 2015-01-04 17:11:26

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

CarinaCarina a scris:

Da, mulţumesc de sfaturi dar mă ?ntreb dacă din cauza că le iau e posibil să apară la analize că am flora şi imediat ce le termin să mă trezesc că defapt nu am flora? Am mai făcut un tratatemt pentru refacerea florei, am făcut pauză după tratament două săptăm?ni şi c?nd am făcut analiza flora mea era 0.

pai daca ai luat aceleasi pastile pe care le iei acum, sigur ca era zero. eficienta probiotecelor depinde mult de concentratia din pastile, cu cat mai concentrat cu atat mai bine. si, cel mai mult depinde de stilul de viata din timpul si de dupa tratament: fara cola si altele asemenea, fara mancare chimicalizata, fara fastfood-uri ... in schimb sunt bune iaurturile, sana, chefirul, fructele si legumele proaspete pentru ca principiul este ca nu ai cum sa dai sansa organismului sa se refaca daca tot il bombardezi cu mancare nesanatoasa si stres (si pe asta ar fi bine sa il elimini pe cat posibil ...)

oricum, un tratament cu probiotic trebuie facut cam 2 luni consecutive ... si nu ti-ar strica si un tratament local cu probiotic, gen gyniel

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#5 2015-01-04 18:14:01

heimdall
Diamond member

nu, nu e posibil... ori e, ori nu e
aia e flora ta personala, pe care probioticele astea o ajuta sa se refaca, nu una "falsa" pe care o creeaza ele

Publicitate

loading...

#6 2015-01-04 19:18:00

heimdall
Diamond member

antibioticele, spalaturile vaginale, imunitatea scazuta... cam astea afecteaza flora vaginala

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.