|
Nu esti logat.
Senzatie de usturime,arsura,iritare la nivelul vulvei si in vaginPagini: 1
#1 2014-04-06 10:24:43
Senzatie de usturime,arsura,iritare la nivelul vulvei si in vaginMi-am dat silinta sa caut un topic asemanator cu al meu prin numeroasele topicuri de aici , ca sa nu mai deschid unul nou insa nu am gasit .. daca am postat gresit si poate fi mutat, nu ma deranjeaza Offline #2 2014-04-06 10:29:17
Re: Senzatie de usturime,arsura,iritare la nivelul vulvei si in vaginmergi si repeta analiza de secretie, dupa simptome eu zic ca nu ai scapat inca de candida Offline #3 2015-01-09 18:17:58
Re: Senzatie de usturime,arsura,iritare la nivelul vulvei si in vaginBuna seara! Offline #4 2015-01-10 10:11:28
Re: Senzatie de usturime,arsura,iritare la nivelul vulvei si in vaginsuna ca un fir de par sub piele (probabil el a fost si la originea cosului), mai da-i cu crema de galbenele si incearca sa exfoliezi bine zona, pana iese Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|