|
Nu esti logat.
Sunt speriata rauuu!!!!!!#1 2008-02-08 08:59:54
sunt speriata rauuu!!!!!!fetelor de 8 zile ma confrunt cu o hemoragie de toata frumusetea..n-am avut nicioadat pbl de genu asta,fluxu mentruatiei este imens,elimin si cheaguri de sange destul de mari;schimb un absorbant la 2-3 ore.Si am si dureri de burta,nu f mari dar oricum...ma simt slabita de multe ori dak stau la un pik caldura simt ca ma ia cu lesin.Am vb cu dr d la planning am crezut ca e de la antibebe,nu vrea sa mi le schimbe pana nu incep a 3-a folie a z is ca sa nu-mi fac pbl ca imi voi reveni ca e normal...:oCum sa fie normal asa ceva???credeti-ma ca nu stiu ce sa mai fac?!eu de cand am inceput sa iau antibebe doar 4 zile n-am [prezentat sangerari si termin a 2-a folie...Va rog frumos spuneti-mi dak ati mai auzit de astfel de pbl si dak e grav...la un control nu ma pot duce...nu se va vedea nimk din cauza fluxului...Help!!! Invata sa poti sa rabzi cu adevarat,caci chiar esti puternic...si atunci chiar inseamna ca esti cineva!!! Offline #2 2008-02-08 09:02:28
Re: sunt speriata rauuu!!!!!!totusi...medicul e singurul care iti poate da tratament sa se opreasca hemoragia...si ulterior te poate si consulta. mai bine fugi la medic! ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #3 2008-02-08 10:23:35
Re: sunt speriata rauuu!!!!!!ia o vitamina k..mai reduce din flux Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2008-02-08 10:31:14
Re: sunt speriata rauuu!!!!!!
se da cu reteta mami de minuni Offline #5 2008-02-08 12:52:27
Re: sunt speriata rauuu!!!!!!Kitty_Cry....cum sa nu vrea sa iti schimbe pastilele??????? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-12 21:29:45
Re: sunt speriata rauuu!!!!!!care mai e starea ta kitty? ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|