|
Nu esti logat.
Tuse seaca seara#1 2012-09-06 23:52:05
Tuse seaca searaAcum 3 saptamani am racit. Durere in gat (vreo 2 sapt.), febra (usoara, in primele 3 zile). Au trecut, a urmat tusea. Acum o saptamana am crezut ca am scapat de ea, insa ma apucă in continuare numai seara, in special daca incep sa vorbesc (in sensul ca scot cateva cuvințele si apoi brusc simt nevoia sa tusesc). Intrebarea mea e urmatoarea: ce-i asta, de ce numai seara? Daca as avea ceva la plamani, as avea toata ziua, nu?! Offline #2 2012-09-07 12:33:52
Re: Tuse seaca searaMi s-a intamplat si mie sa fie tusea mai sacaitoare seara si in special noaptea... chiar acum cateva saptamani am avut simptomele tale, durere de gat, raguseala si apoi tuse, intai seaca, apoi a devenit mai umeda si apoi a trecut (un soi de laringita, am zis eu) Offline #3 2012-09-07 16:18:31
Re: Tuse seaca searaLa mine a fost seaca, umeda, am crezut ca a trecut, apoi am inceput din nou cu tusea asta seaca ciudata "de seara" (dar daca nu vorbesc, e ok ). Suna bine ce mi-ai recomandat (le-am cautat acum pe net), o sa intreb azi la plafar/farmacie de Stodal, daca nu trece nici asa, incerc si varianta 2. Merci mult! Ultima oara a fost editat de summer_addicted (2012-09-07 16:20:53) Offline #4 2012-09-07 16:26:08
Re: Tuse seaca searasa nu fie ceva alergic, o reactie la ceva din casa Offline #5 2012-09-07 16:55:43
Re: Tuse seaca searaM-am gandit si la varianta asta, dar nu prea cred...Eu am luat raceala asta din Grecia - in ultimele mele 2 zile de vacanta acolo (mi s-a zis acolo ca circula un virus, ca multi turisti si greci au simptomele mele si ca trece in 48 ore). Cu febra asa a fost, iar dupa am revenit in tara unde am continuat cu durerea de gat si tusea...deci chestia asta de acum pare o continuitate a racelii (putin ciudata ce-i drept, din moment ce ziua n-am nimic )... Offline Publicitateloading...
#6 2014-04-18 03:22:12
Re: Tuse seaca searaAm si eu tuse seaca de o saptamana. Am luat sirop Stodal pentru tuse, dar nu ma ajuta. Offline #7 2014-04-18 19:49:31
Re: Tuse seaca searaIncearca o chestie naturista care la mine functioneaza de fiecare data: o jumatate de lamaie stoarsa, o lingurita de otet de mere, un varf de lingurita de scortisoara peste care torni apa clocotita (~ o ceasca), astepti un pic sa se raceasca, pui si o lingurita de miere si o bei (sa fie totusi cald lichidul). Offline #8 2015-01-16 15:32:15
Re: Tuse seaca searanu reusesc sa scap de-o tuse seaca inca dinainte de craciun. de ceva vreme iau extract din muguri de calin de la platextrakt, dar nimic. tusesc pe tot parcursul zilei, nu doar seara. un exudat m-ar ajuta sa aflu cauza? Offline #9 2015-01-18 11:34:02
Re: Tuse seaca seara
ar putea fi util un exudat, da. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|