homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu mai inteleg !

#1 2014-12-16 19:45:01

LittleM
New member
Inregistrat: 2011-01-19

Nu mai inteleg !

Anul trecut am fost diagnsticata cu piatra la rinichi la ambii rinichi, mi s-a dat tratament m-am simtit bine si s-a spart, anul acesta in august am inceput sa am dureri mari de spate, si in fata pe partea dreapta. Am mers din nou la medic, mi-a zis ca e din nou piatra am mai luat o tura de tratament, dupa terminarea tratamentului am mers la alt doctor pentru ecograful de verificare ( celalalt era in concediu), aceasta zicandu-mi ca nu mai am piatra. Dar eu inca resimteam acea durere. Mi-a zis ca durerea provine de la alta cauza si ca ea crede ca nu a fost din cauza pietrei. Acum vreau sa va intreb pe voi daca ati avut vreo problema de genu si de unde provine durerea. Momentan nu imi permit o raza, nu sunt nici angajata. Durerea e mai mult sacaitoare, e asa ca si cum as fi lovita in spate constant, undeva in zona mijlocului pe partea dreapta. Se manifesta chiar daca fac sau nu efort.

#2 2015-01-18 11:42:23

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Nu mai inteleg !

cauta si investigheaza si coloana

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.