homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Endometrioza si Cerazette

#1 2015-01-20 18:37:40

nannasin
New member
Inregistrat: 2007-06-09

Endometrioza si Cerazette

Salut din nou, dupa o pauza de mai bine de 7 ani smile revin printre voi cu o cu totul alta serie de intrebari, deh, vremurile se schimba smile

Pe scurt: suspecta de endometrioza din cauza unor eco ce aratau un chist si ca 125 marit, am ramas insarcinata si am nascut la final de noiembrie prin cezariana. La operatie, chistul s a spart (era lipit de ovarul drept impreuna cu trompa si perineul), iar in baza aspectului s a confirmat endometrioza. La 2 luni dupa nastere, intrucat ovarele si au reluat functia (desi alaptez exclusiv) am inceput tratament cu Cerazette pentru 3 luni, urmand apoi sterilet cu hormoni. Am 5 zile de Cerazette si azi m am trezit cu slipul patat cu sange maro-negru. Nu e mult, dar e destul sa ma bage in sperieti. Bonus, mici chegulete de aceeasi culoare eliminate in toaleta. Stiu ca e normala sangerarea la Cerazette, dar aspectul ei o fi normal sau ma duc peste medic?

#2 2015-01-20 19:29:30

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Endometrioza si Cerazette

e normal. ia in continuare Cerazette.

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2015-01-20 20:03:36

nannasin
New member
Inregistrat: 2007-06-09

Re: Endometrioza si Cerazette

Multumesc frumos si sanatate multa!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.