|
Nu esti logat.
E coli#1 2014-03-04 18:50:42
E coliIn urma analizelor medicale mi s-a gasit infectie urinara cu e-coli.Mi s-a prescris augmentin si in paralel nistatina pentru a preveni candidoza vaginala.Oare chiar functoneaza nistatina in cazul asta?Dupa trei zile de tratament ma doare tare abdomenul,sub coasta,cred ca e colonul si am facut o colita pt ca si scaunele sunt mult mai moi...Sa continui tratamentul sau sa il intrerup?Inafara de asta,nu mi s-a spus ca si partenerul poate avea e-coli...se transmite aceasta bacterie?Trebuie sa isi faca si el examen de urina?Multumesc! I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me. Offline #2 2014-03-04 19:03:08
Re: E colicontinua, ia si niste probiotice ca sa previi distrugerea florei intestinale Offline #3 2014-03-04 19:07:04
Re: E coliam uitat sa zic ca iau reflor pentru protectia florei intestinale insa se pare ca degeaba...si totusi,poate se transmite altfel,nu neaparat sexual,nu? zic asta pt ca mi-e teama sa o iau din nou dupa ce termin tratamentul...si nistatina previne candidoza suta la suta?sau sunt sanse sa fac si candidoza aia nesuferita? Ultima oara a fost editat de andreeapopa (2014-03-04 19:09:31) I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me. Offline #4 2014-03-04 19:08:47
Re: E colinu, nu se transmite nicicum, e-coli ala vine din propriul tau intestin Offline #5 2014-03-04 19:31:13
Re: E colimultumesc mult! I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me. Offline Publicitateloading...
#6 2014-06-25 23:30:12
Re: E coliBuna.As avea si eu cateva intrebari legate de acesta bacterie daca ii pot spune asa E coli.In urma unor analize doctorul meu ginecolog mi-a spus ca am infectia acesta cu E coli dar eu nu am avut nici un simptom care ar determina ca as avea asa ceva.Exista posibilitatea ca sa an acesta infectie chiar daca nu am avut nici o simptoma?M-am speriat pentru ca am citit pe internet ca se poate transmite pe cale sexuala.Este posibil.Si as vrea sa precizez ca nu mi s-a facut examen la urina ci doamna doctor ginecolog a luat proba din secretia vaginala. Offline #7 2015-01-20 23:11:22
Re: E colie-coli e o bacterie care traieste in intestin si de acolo migreaza si in zona genitala, datorita "configuratiei" aparatului genital feminin Offline #8 2015-01-20 23:17:27
Re: E colifiindca daca materiile fecale stau mai mult in colon asta favorizeaza inmultirea bacteriilor ca e-coli Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|