|
Nu esti logat.
Vaginita cronica?#1 2015-01-27 08:02:35
Vaginita cronica?Buna dimineata, Ştii că se zice că nu poţi trăi fără dragoste? Ei bine, oxigenul e şi mai important. Offline #2 2015-01-27 09:08:42
Re: Vaginita cronica?Da, ar trebui sa faci un examen de secretie (il poti face si tu la un laborator) ca sa ai diagnosticul corect, nu asa dupa ureche Offline #3 2015-01-27 09:34:55
Re: Vaginita cronica?
Personal nu cred sa fie infectie urinara, avand in vedere ca este deja o saptamana de la aparitia simptomelor, cand am avut IU dupa trei zile fara tratament aveam deja sangerari si dureri foarte mari la urinare. Ştii că se zice că nu poţi trăi fără dragoste? Ei bine, oxigenul e şi mai important. Offline #4 2015-01-27 10:52:49
Re: Vaginita cronica?depinde, exista si infectii urinare asimptomatice sau cu foarte putine simptome Offline #5 2015-01-27 19:11:22
Re: Vaginita cronica?
Am consultat un alt medic care a recoltat o proba, insa mi-a spus sa incep tratamentul din aceasta seara, pentru ca este vaginita, iar ovulele indicate au gama larga de actiune, insa daca in 4 zile nu se amelioreaza deloc simptomele sa revin la cabinet imediat pentru un nou consult si o data cu venirea rezultatelor alt tratament. Acum ramane de vazut, de un lucru m-am lamurit sigur, la primul ginecolog nu voi mai apela pentru consultatii ulterioare. Ştii că se zice că nu poţi trăi fără dragoste? Ei bine, oxigenul e şi mai important. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|