|
Nu esti logat.
Laboratoare analize Iasi#1 2015-01-28 17:27:29
Laboratoare analize IasiAm citit pe internet fel de fel de minunatii despre minunatele laboratoare de analize. Eu sunt acum in Pascani si dupa 2 analize facute la 2 laboratoare diferite care mi-au depistat 2 infectii vaginale diferite, voi merge la un al treilea laborator pentru a afla poate ceva mai mult. Vreau sa merg in Iasi si ma gandeam la Synevo pentru ca e atat de vestit dar pana si despre ei am auzit povesti cum ca se pot incurca analizele, cum personae sanatoase au fost diagnosticate cu hepatica B/C deci nu mai stiu, unde sa merg? Imi poate recomanda cineva un laborator de analize in care sa pot avea incredere? Voi considerati Synevo a fi bun? Offline #2 2015-01-28 17:31:12
Re: Laboratoare analize IasiEu cred ca sunt corecte la Synevo, adica nu am avut niciodata motive sa-i banuiesc ca ar fi gresit vreun rezultat Offline #3 2015-01-28 17:44:14
Re: Laboratoare analize Iasihttp://forum.softpedia.com/topic/458510 … r-analize/ am citit raspunsul lui aquariusrpro despre Synevo si m-am ingrozit. Sa cred asa ceva? Unele voci zic da, alte voci zic nu. In ce mai poti avea incredere? Offline #4 2015-01-28 19:16:35
Re: Laboratoare analize IasiLa synevo iasi sunt prelucrate inclusiv analizele de la iro (institutul regional de ononcologie) si nu cred ca si permit sa dea gres. Personal cred ca e cel mai bun laborator din iasi În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #5 2015-01-28 19:26:16
Re: Laboratoare analize IasiChiar sper sa fie asa, nici eu nu stiu unul mai bun. Si-a facut cineva la synevo si I-au iesit bine lucrurile? Offline Publicitateloading...
#6 2015-01-28 19:33:37
Re: Laboratoare analize IasiEu mi-am facut la synevo, si nu o data, sange, bacteriologic si pap. Iar lucrurile au iesit cum sunt de fapt, ca n-au cum sa iasa ok daca nu esti. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #7 2015-01-28 19:39:08
Re: Laboratoare analize IasiDa, eu am pana acum doua laboratoare si doua analize diferite total...sper doar sa nu gasesc o a3a varianta ca nu o sa mai stiu ce sa cred. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|