homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare col

#1 2014-12-25 11:59:18

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

sangerare col

Buna fetelor si La multi ani! Imi pare rau ca pistez asta acum insa ma confrunt cu asta ma confrunt acum de sarbatori. Acum 4zile am avut o sangerare serioasa in timpul sexului. Dupa episodul acesta am avut spotting maroniu zilnic si dureri de burta. Am fost la doctor de urgenta mi a facut ecografie care a iesit bine dar la consult mi a vazut leziunea pe col. Papanicolau nu a putut sa mi recolteze din cauza secretiei si mi a recomandat sa ma intorc in ianuarie pt prelevare. Insa dupa ce am plecat de la el mi s a intensificat scurgerea si durerile. Acum zac in pat vreau sa merg la camera de garda deoarece am avut o noua sangerare dimineata (deci nu secretie maro)

Eu am incredere in medicul meu dar ma ingrijoreaza abordarea lui, mi a explicat ca ranile/leziunile nu se trateaaza medicamentos/ovule ci se lasasa se vindece de la sine avandu le sub supraveghere. E corecta abordarea lui?

Bineinteles ca sunt ingrjorata de sangerarile/spotting pe care le am de 4zile deja. Voi merge la spital, insa s a mai confruntat cineva asemanator? E prima data cand am patit asta sad

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#2 2014-12-25 16:47:13

daenarys
Vizitator

Re: sangerare col

pink,o rana pe col eu zic ca nu ar trebui sa sangereze atatea zile.

sigut nu ti a venit sei menstra?nu ovulezi?sanse de sarcina sunt?
daca se intensifica mergi la urgente

#3 2014-12-25 17:30:38

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Hey, mersi de raspuns, am fost la urgente si se pare ca am o menstruatie venita la 21zile...lucru neobisnuit pt mine, nu asociasem sangerarea cu menstra datorita faptului ca am inceput sa sangerez in timpul sexului si asta m a facut sa ma gandesc la col. Mi s a luat o piatra de pe inima dar mi s a asezat alta. Nu m am protejat deloc de la ultimul ciclu, in mod normal de abia acum as fi fost la ovulatie...

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#4 2015-02-03 21:34:55

IoanaMonica
Full member
Inregistrat: 2014-10-05

Buna smile
Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat, caci eu cred ca nu e asa ok treaba.
Am o colega care pe langa "alte probleme hormonale" din cate am inteles de la ea, menstruatia ai venea foarte putin a luat tratament cu AC. Dupa care la acelasi medic i s-a descoperit o rana pe col, care zice medicul era mica... i s-a dat tratament cu ovule si ieri i s-a spus ca rana nu s-a micsorat si a programat-o la cauterizare. Fara multe argumente!!! spranceana
Eu sunt de parere ca trebuie sa consulte un alt medic...gandindu-ma ca poate organismul ei nu a reactionat la acel tratament si ca ar trebui sa incerce altul, nu sa mearga direct la cauterizare. Doctorita i-a zis ca de la acele ovule pe care i le-a dat "pentru a se pregati de operatie" nu se mai poate duce la o alta consultatie caci nu se mai vede nimic. ASA E?
Si ce riscuri implica cauterizarea, caci ea este foarte speriata...  supa
A facut testul si a PapaNicolau si a iesit negativ ... cesafac

Ultima oara a fost editat de IoanaMonica (2015-02-03 21:37:03)

#5 2015-02-03 21:42:21

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

poate sa mearga la alt medic si sa faca si o colposcopie, daca nu a facut deja

Publicitate

loading...

#6 2015-02-03 21:45:12

IoanaMonica
Full member

supa Sa inteleg ca nu e asa ok, sa mergi direct la cauterizare?
Si inca 2 chestii heim...
1. Daca face acest tratament cu ovule poate sa faca o colposcopie? Ea zice ca nu, ca nu se mai vede de la acele ovule...
2. E posibila cauterizarea la virgine, ca dupa capul meu nu se leaga...  buga

Ultima oara a fost editat de IoanaMonica (2015-02-03 21:46:40)

#7 2015-02-03 21:52:49

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu nu am de unde sti daca e ok sau nu, dar nu strica niciodata sa mai ceri o parere
1. daca nu e in timpul tratamentului ci la niste zile dupa, nu vad de ce nu s-ar putea
2. pai cum i s-a facut consultatia si cum si-a administrat ovule daca e virgina ?

#8 2015-02-03 21:59:36

IoanaMonica
Full member

Ok...Am inteles heim smile
Multumesc mult de raspuns, iar cu virginitatea eu nu stiam cum e cu ovulele astea si cu consultatia...de aceea nu mi se lega cu virginitatea chicot
Muuultumesc de raspuns  kram

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.