|
Nu esti logat.
Tratament fără antibiotice, doctoressa help!#1 2015-01-31 06:59:04
Tratament fără antibiotice, doctoressa help!Bună fetelor. De o bună bucată de vreme tot fac c?te un tratament şi dau din una ?n alta. Ultima dată am decis să nu mai fac tratament şi să repet analiza şi iar s-a schimbat microbul (tot cred că e analiza greşită,se poate?). Doctorita mi-a zis că dacă fac tratament o să tot iau c?te ceva si nu mai scap niciodată aşa că mai bine las lucrurile să se rezolve de la sine şi sa nu-mi mai atac organismul. Se pot rezolva lucrurile de la sine? Eu mă g?ndesc să folosesc nişte băi de şezut şi spălaturi cu ceaiuri intime (galbenele, muşetel) şi nişte lactobacili. Ar putea fi suficient ?nc?t să rezolv această problema sau e nevoie neapărat de antibiotic? Offline #2 2015-02-03 20:59:48
Re: Tratament fără antibiotice, doctoressa help!cu baile de sezut si ceaiul de musetel nu sunt neaparat prietena insa lactobacilii ar fi utili in reechilibrarea florei vaginale Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2015-02-04 18:21:28
Re: Tratament fără antibiotice, doctoressa help!Ce ar putea fi in neregula cu spalaturile cu ceai? M-am clatit ca si cum m-as clati cu apa si cam atata, nu intravaginal. Ultima oara a fost editat de CarinaCarina (2015-02-04 18:22:47) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|