|
Nu esti logat.
Pt doctoressa:colpita si amenoree#1 2008-02-13 15:21:04
pt doctoressa:colpita si amenoreein urma ex babes-papanicolau am primit rezultatul C2 si mi s-a prescris tratament pentru colpita cu cervugid ovule(10 zile), tantum rosa, si carpicon(10 zile) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #2 2008-02-13 15:24:39
Re: pt doctoressa:colpita si amenoreebela....colpita are o cauza pe care tu nu mi-o spui si deci habar nu am daca trebuie sau nu tratat si partenerul(acesta trebuie tratat doar daca avem de-a face cu infectie transmisibila sexual, deci nu in toate cazurile) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-02-13 15:29:07
Re: pt doctoressa:colpita si amenoreemie mi-a dat reteta pentru colpita dupa ce mi-a dat rezultatul la BP care este acesta Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #4 2008-02-13 15:37:09
Re: pt doctoressa:colpita si amenoreebela, hematiile alea frecvente ma duc pe mine cu gindul la o singerare....care e foarte posibil sa nu fie din col ci din uter... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-02-13 15:40:05
Re: pt doctoressa:colpita si amenoreela papanicolaul in mediu lichid se face si analiza de secretie? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-13 15:41:06
Re: pt doctoressa:colpita si amenoreeevilpink....daca iti spun ca nu stiu ce e ala papanicolau in mediu lichid ma crezi?....chiar nu stiu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2008-02-13 15:46:18
Re: pt doctoressa:colpita si amenoreehttp://www.micomi.ro/info%20pacinte/Cit … /index.htm VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-02-13 15:52:26
Re: pt doctoressa:colpita si amenoreecat timp trebuie sa treaca de la momentul unei spalaturi vaginale pana la momentul in care se poate recolta secretie? Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #9 2008-02-13 15:53:20
Re: pt doctoressa:colpita si amenoreecam 48 de ore VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2008-02-13 15:56:46
Re: pt doctoressa:colpita si amenoreeinseamna ca stiam bn Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|