|
Nu esti logat.
Intarziere menstruatie 7 zile#1 2015-03-06 23:45:54
Intarziere menstruatie 7 zileBuna fetelor va rog ajutati-ma si pe mine cu un sfat.Trebuia sa imi vina luna trecuta menstruatia pe data de 27 februarie si mia curs doar o pata maronie deschisa si gata nici pana in ziua de astazi nu a aparut test mi-am facut in a 3 zii de intarziere si e negativ dupa mai am facut unul in a 5 zii tot negativ. In luna ian am avut ceva dereglari din cauza stresului 2 zile a venit si dupa cateva zile am avut cateva pete maronii. Se poate si de data asta sa am o dereglare ca dupa cum se vade la teste bebe nu e,desi fix asa am patit cu prima sarcina in prima zi doar o pata si gata. A mai patit cineva asa? Sa- i intarzie menstruatia din alte motive in afar de bebe? Offline #2 2015-03-09 13:08:46
Re: Intarziere menstruatie 7 zileSe pare ca nu mi-am socotit bine data in care trebuia sa imi vina fiind luna februarie mai scurta, doar de 28 de zile...totusi abia azi am 5 zile intarziere si mai mi-am facut un test crezand ca imi intarzie de mai mult timp si a doua linie abia se observa aproape inexistenta doar cu lupa o vezi testul e sure check ce sa cred acuma ca sunt insarcinata sau nu? Si probabil pata aceea maro din data de 27 februarie am ovulat habar nu am. Si mai am o intrebare se poate din cauza tincturii de mladite de zmeur sa intarzie menstruatia? Poate ar mai fii de spus ca menstruatia o am de obicei regulata de 30-31 de zile. Doar de 2 ori am avut ceva dereglari din cauza stresului. Va rog frumos spuneti ceva.Multumesc. Offline #3 2015-03-09 13:10:12
Re: Intarziere menstruatie 7 zilein mod normal o linie, oricat de palida, inseamna ca e pozitiv, fa si un test beta-hcg din sange care e 100% sigur Offline #4 2015-03-09 13:22:32
Re: Intarziere menstruatie 7 zileDar nu e palida se vede foarte vag doar daca il intorc in mai multe parti din departare nu se vede nimic. Si mai exact doar eu o vad sotul meu spune ca nu vede nimic. Totusi am sa mai astept cateva zile poate apare menstra. Si te rog spunemi daca tinctura de maladite de zmeur poate intarzie menstruatia pentru prima oara am urmat si eu tratamentul si ma gandesc ca poate si din cauza asta mi-ar intarzia. Multumesc frumos. Offline #5 2015-03-09 13:22:35
Re: Intarziere menstruatie 7 zileA doua liniuta e un roz f sters? Ai citit testul in timpul indicat? Offline Publicitateloading...
#6 2015-03-09 13:26:00
Re: Intarziere menstruatie 7 zileDa am citit testul in timpul indicat. Pentru ca am patit cu testele Barza sa citesc dupa mai mult timp si ma-m pacalit. Si NU este de un roz pal mai mult ca o umbra ceva. Offline #7 2015-03-09 14:24:52
Re: Intarziere menstruatie 7 zileAs zice sa il repeti sau cel mai sigur un beta din sange Offline #8 2015-03-09 14:54:01
Re: Intarziere menstruatie 7 zileAsa am sa fac. Multumesc pentru ca mi-ati raspuns. Offline #9 2015-03-09 23:17:08
Re: Intarziere menstruatie 7 zileCu placere Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|