|
Nu esti logat.
Rana pe col#1 2007-01-25 21:32:01
rana pe colbuna seara la toata lumea Offline #2 2008-01-06 17:51:19
Re: rana pe colin urma testului p n mama mea a fost diagnosticata cu rana pe col displzie severa cin3 si dupa rezultatul biopsiei i au zis ca trebuie sa se opereze urgent si trebuie sa si scoata uterul.nu i s au dat citostatice de facut si vreau sa stiu care sunt urmarile in urma operatiei.este cancer sau nu ?poate reveni?citostaticele se fac doar cand cancerul este in stare avansata?pt ca ei i au zis sa faca dupa ca sa fie siguri ca nu mai este nimic akolo.va multumesc! Offline #3 2008-01-06 18:13:18
Re: rana pe coldeobicei daca e vorba de cancer se curata zona cu pricina. apoi se face tratament si apoi se repeta analizele pentru a se vedea daca au mai ramas celule canceroase sau nu. deci mamei tale nu i s-a spus clar daca e vorba de cancer sau nu? poate nu ar fi rau ca sa mai aveti si o a doua opinie de la alt doctor. sa confirma sau nu spusele primului. iubesc+Camelia+Matei Offline #4 2008-01-06 18:43:17
Re: rana pe colnu i s a spus decat sa se opereze urgent si nu mai are rabdare sa mai ceara si o a doua opinie .eu nu sunt in romania si nu siu dacat ce mi a zis ea la telefon.am inteles ca i vor mai face un set de anlize la spitalul fundeni unde se va opera.eu m am informat pe net de aceasta boala dar nu inteleg prea bine pt ca sunt foarte multi termeni si nu i inteleg.am inteles ca hpv este un virus care l are au majoritatea femeilor si se transmite prin contact sexual.mama are 46 de ani si acum 6 ani a facut operatie de extrauterina.HPV acesta sta in organism si apare asa din senin dupa ani de zile sau in urma contactului sexual se poate lua ?ca eu am vazut ca exista si o perioada de incubatie dar are atatea ramuri ca nu inteleg despre care este vorba. ea a mai facut teste papa nicolau dar pana acum nu i a iesit nimik niciodata si asa brusc sa intamplat asta.dk i se va face operatie si va urma toate tratamentele de rigoare totul o sa fie bine?ea este foarte speriata si eu de asemenea si nu sunt langa ea si imi este tare frica.va multumesc,pt tomina Offline #5 2008-01-06 19:00:46
Re: rana pe coluite, eu nu stiu sa iti raspund la toate intrebarile. dar din ce imi spui pare a fi cva serios. daca mai face inainte de operatie un set de analize inseamna ca medicii incearca sa confirme diagnosticul. sanse sunt mari de reusita in urma operatiei si avantajul e ca totul se va petrece la Bucuresti unde au totusi aparate ok. iubesc+Camelia+Matei Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-06 19:14:28
Re: rana pe col
probabil nu au vrut s o sperie si de aceea au cerut si al doilea st de analize...pt confirmarea diagnosticului...in principiu se face histerectomie totala daca chiar se considera necesara...si doar apoi se continua cu alte tratamente...hpv ul se transmite prin contact sexual si are mai multe tulpini printre care sunt cateva care provoaca cancerul de col uterin...poti avea hpv fara acele tulpini sau acele tulpini si sa nu apara boala niciodata...papanicolaul se face in fiecare an...daca asa le a facut e intradevar ciudat ca acum dintr o data a fost asa modificat...in principiu acest tip de cancer este printre cele cu cea mai mare rata de reusita daca este descoperit la timp...deoarece histerectomia si tratamentele pot impiedica extinderea lui... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-01-07 08:23:26
Re: rana pe colva mutumesc pt raspunsuri !!!!astept sa vedem rezultatul operatiei!!!! Offline #8 2008-02-14 17:27:41
Re: rana pe coldk este cineva pe aici va rog sa mi raspundeti si mie!!!!nu stiu dk se vad si mesajele anterioare!!o sa mai zic inca odata!!este problema mamei mele (47 de ani)diagnisicata cu cin3 nu stiu la ce spital dar acum face un tratament la spitalul fundeni unde i au mai facut un set un set de analize si este cin 1 spre 2 si doctorii au diagnosticat 2 si parca A nu mai stiu cum.a facut tomografie analizele la sange si totul a iesit bine!trbuie sa faca 28 de sedinte de radioterapie (i au facut un punct negru pe burta ca un tatuaj)am inteles ca face si doua aplicatii(asa se numesc)si sunt foarte dureroase iar dupa se va programa pt operatie si am inteles ca dupa operatie se vor lua niste celule din tumoare si dureaza 45 de zile pana la aflarea rezultatului(sa vada care celule sunt mai multe maligne sau beningne).intrebarea mea este...dk se vor descoperi mai multe celule maligne in tumoare acest cancer va recidiva?cat dureaza perioada de recidivare?ani? luni?va multumesc Offline #9 2008-02-14 17:35:23
Re: rana pe colaaaaaaa!!!si vroiam sa mai intreb ceva!!!eu acum 7 ani am avut un virus dar nu stiu dk este vorba de HPV pt ca am citit undeva dar nu am inteles prea bine.am avut negi in zona genitala care i am tratat cu un medicament CONDYLYNE parca se chema dar nu am scapat de ei prin asta a necesitat cauterizare de vreo 3 ori pana au disparut toti dar pana sa fac cauterizare au recidivat de nu stiu cate ori !!!asta este tot o forma de cancer?am inteles ca se vac si vaginal si este mai periculos!adica dk sunt vaginali este vorba de cancer?aceste condiloame mai pot recidiva ca eu de 7 ani nu am mai avut nimik dar ma gandesc pe viitor! Offline #10 2008-02-14 17:52:26
Re: rana pe colcarmen, forma de HPV pe care ai avut-o tu si da condiloame este low-risk, deci nu e cancerigena. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|