|
Nu esti logat.
Trichomonas & Candida#1 2015-05-22 09:23:00
Trichomonas & CandidaBuna ziua. Am 25 de ani, dupa ce m-am zbatut cu simptome de usturimi ocazionale la urinare, schimbarea secretiei normale in una abundenta si alb-galbuie elastica oarecum urat mirositoare si senzatie permanenta de arsura in timpul contactului sexual (la o luna dupa incetarea lui tot am simtit usturimi vaginale), am ajuns la doctor si dupa un test Babes Papanicolau am obtinut diagnosticul de tricomoniaza si candidoza. Rezultatele aratau asa: Ultima oara a fost editat de AndreeaMS (2015-05-22 09:23:35) Offline #2 2015-05-22 18:56:30
Re: Trichomonas & CandidaE posibil sa se mai schimbe lucrurile pana la sfarsitul tratamentului de 7 zile. Offline #3 2015-06-02 12:50:15
Re: Trichomonas & CandidaAu trecut 10 zile de cand am terminat cu antibioticul pentru Trichomonas (Atrican) si 3 zile de cand am terminat ovulele - simptomele au revenit in plina forta, acum am inceput sa urinez si des si incomplet si iar sunt cu moralul la pamant. Sper sa inteleaga doctorul ca am nevoie de mai mult de un tratament "standard" ca dozaj/duratie. Incepusem sa simt niste schimbari abia in a 4-a zi si ultima de Atrican, dar s-a intamplat acelasi lucru - nu a fost suficient, s-au inmultit iar parazitii. Ma voi duce saptamana viitoare din nou la doctor pentru analize/tratament, nu pot sa inteleg de ce nu imi trece daca e o infectie banala usor de tratat. Am facut pana si un test HIV si a iesit negativ, ma gandesc la ce e mai rau acum. Ultima oara a fost editat de AndreeaMS (2015-06-02 12:50:48) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|