homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog mult un sfat:)

#1 2008-02-14 21:22:39

loredaname
Full member
De la: Arabia saudita
Inregistrat: 2006-04-20

Va rog mult un sfat:)

Acum trei zile mai precis pe 10 feb seara (10 feb spre 11 feb) am pus un ovul Gynozol , si am avut o reactie alergica ....cum am mai scris intr un alt topic , nu am mai utilizat nimic dupa aia , ma simt OK multumesc lui Dumnezeu ....intrebarea mea este :
Pot avea contact sexual cu sotul astazi 14 feb ...cu prezervativ?????
Intreb pentru ca stiu ca nu avem voie sa folosim diafragma sau prezervativul in timpul folosirii Gynozolului ovule ...chestia ca eu am pus numai unul acum vreo 3 zile , mai afecteaza prezervativul????
Deci pot avea contact sexual cu prezervativ???
Va multumesc !
Happy valentine smile

#2 2008-02-14 21:23:53

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Va rog mult un sfat:)

daca ai terminat cu tratamentul puteti smile

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-02-14 21:57:18

loredaname
Full member

multumesc mult pentru raspuns crystina smile so we will have a nice Valentine s day smile si voua va uram la fel smile!!!

#4 2008-02-14 22:18:38

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cu placere si enjoy 18

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-02-15 10:02:54

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

n-am sa te pedepsesc acu ca esti happy dupa valentine's day dar citeste si respecta regula 17 loredaname...

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-02-15 15:22:49

loredaname
Full member

Iti multumesc eu_vreau smile si imi cer scuze ...numai ca nu stiam pe ce topic sa intru sa pun aceasta intrebare ....MII DE SCUZE INCA O DATA  mia culpa !smile

Si ca sa fiu the exactly nagging person AM O INTREBARE:) aseara am folosit prezervativul si apoi am inceput tratamentul cu TERGYNAN am zis ca sa fiu sigura ca in urma simptomelor de dinainte si a unei mici jene e bine totusi sa fiu sigura ca am terminat un tratament ...ca sa nu mai recidiveze candidoza asta , mai am doua pastile de microgynon dupa care intru in cele 7 zile de pauza - de asteptare a ciclului menstrual- intrebarea mea este .....Afecteaza tergynanul venirea ciclului ???
Mie imi vine deobicei cam in a patra zi din cele 7 zile de pauza ....ma gindeam ca incepind ieri pastilele vaginale pina intr a patra zi voi face 7 zile ... Este bine sa pun pastilele vaginale pina imi vine ciclul????Multumesc mult pentru raspuns smile

#7 2008-02-15 18:24:03

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nu are de ce sa intarzie din cauza pastilelor.

de acum alegeti un topic si scrie numai in ala orice fel de intrebare ai avea. ai 3 topic-uri dintre care intr-unul ne-ai spus simptomele, in al 2-lea reactia la gynozol si asta de fata e al 3-lea cu cel de-al 2-lea tratament. sunt multe fete cu intrebari la fel de multe si nu putem tine minte chiar pe fiecare in parte. pt o cursivitate si pt a nu incarca forumul a aparut acea regula.

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.