|
Nu esti logat.
Dereglari hormonale#1 2015-07-14 12:11:41
Dereglari hormonaleBuna fetelor, Offline #2 2015-07-20 13:20:10
Re: Dereglari hormonaleBuna din nou. Oare chiar nu are nimeni nici un raspuns pentru mine? Doctoressa, o opinie? Offline #3 2015-07-20 15:51:16
Re: Dereglari hormonaleadri,imi pare f rau pt AMH.este f mic,iar calitatea ovocitelor la 38 de ani nu mai e aceeasi daca ai fi avut pana in 30 de ani cu acelasi AMH,pt ca se intampla sa fie fete f tinere cu rezerva ovariana f mica,dar calitate crescuta.eu zic sa mergi sa repeti AMH ul la un laborator cunoscut.la altul decat ai facut AMH ul trecut.si daca iese tot mic,sa te indrepti totusi spre FIV,fertilizare in vitro,poate obtii cativa foliculi din care sa iasa macar 2,3 ovocite de calitate si sa poata fi fecundate daca partenerul are sperma buna.eu nu cred in naturiste in contextul in care rezerva ovariana este pe sfarsite.eu iti doresc succes si sa ne tii la curent! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #4 2015-07-21 17:04:13
Re: Dereglari hormonaleSonia, multumesc pt raspuns. O sa repet analizele dar imi mai dau inca doua luni ragaz sa termin tratamentul naturist. Totusi mi-am rezolvat probleme grave cu tratamentele naturiste si nu mi-am pierdut speranta nici de data asta. Am citit mult pe net si sunt multe persoane care au avut rezerva ovariana aproape inexistenta conform analizelor, varsta apropiata cu a mea si au ajuns sa aiba copilasi. Banuiesc ca tine si de organismul fiecaruia, nu stiu. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|