|
Nu esti logat.
Menstruatie intarziata...#1 2008-02-06 02:11:47
menstruatie intarziata...am o problema si am de gand sa ma duc la medic . . . dar , as vrea totusi sa stiu cat de cat la ce sa ma astept . mi-a intarziat menstruatia 2 saptamani . . . dupa care am crezut ca lucrurile au revenit la normal , insa nu a fost asa . . . este doar o scurgere maronie usor rosiatica ce tine de o saptamana ( in total cam trei saptamani ) . in mod normal menstruatia mea dureaza 3 zile maxim 4 . mentionez ca am facut 3 teste de sarcina corecte si la intervale diferite care au iesit negative ! ce poate fi ? s-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema ? imi fac fel de fel de ganduri . . . desi nu am nici un fel de simptom de sarcina ma duc mereu cu gandul la o sarcina extrauterina . e posibil ? pls ajutati-ma cu un sfat . . . 2 . . . 3 . . . daca dragostea este oarba de ce vedem totusi atatea lucruri frumoase prin prisma ei? Offline #2 2008-02-06 02:46:08
Re: menstruatie intarziata...acea scurgere maronie e menstra ta...dc? nu avem cum sti sigur...probabil o dereglare...daca ar fi fost vb de o sarcina extrauterina ar fi reiesit din teste...dar ele au fost negative...deci nu ti fa ganduri negre...si sa mergi la medic cate de rpd... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-02-06 08:37:19
Re: menstruatie intarziata...si eu merg cu gandul la o dereglare...avand in vedere ca menstra a intarziat totusi doua saptamani...ceea ce nu e putin Offline #4 2008-02-06 13:01:26
Re: menstruatie intarziata...sper sa fie numai asta . . . oricum mi-am facut programare la medic . abia astept sa aflu despre ce este vorba.e prima data cand patesc asta si sunt cam stresata . mersi fetelor ! wish me luck ! daca dragostea este oarba de ce vedem totusi atatea lucruri frumoase prin prisma ei? Offline #5 2008-02-16 20:32:32
Re: menstruatie intarziata...tocmai m-am inscris pe acest forum...si as vrea sa pun o intrebare ...pt doctoressa : am renuntat la anticonceptionale , sunt 3saptamani de cand nu mai iau ...si nu mi-a venit menstruatia...ar trebuii sa ma ingrizorez?....astept raspuns...multumesc Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-16 20:34:34
Re: menstruatie intarziata...cum aveai ciclul menstrual inainte de a lua ac? la cate zile iti venea menstra? Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #7 2008-02-16 20:36:36
Re: menstruatie intarziata...ai terminat folia si apoi nu ai continuat cu una noua?sau cum le-ai oprit? Offline #8 2008-02-16 20:50:35
Re: menstruatie intarziata...iau anticonceptionale de 1n si jumatate si am hotart sa ma las...si dupa ce am terminat ultima folie mi-a venit menstra in a 4a zi din pauza de 7 zile iar apoi vinerea cand trebuia sa iau prima pastiala dintr-un nou blister ...nu am mai luat-o...si acum sunt 30 de zile de la ultima mea menstra....si nu prea am citi despre ce se intampla atunci cand renunti la pastile...ma intelegi? Offline #9 2008-02-16 20:51:50
Re: menstruatie intarziata...ai avut contacte neprotejate dupa ce ai terminat cu pastilutele? Offline #10 2008-02-16 20:52:47
Re: menstruatie intarziata...in primul rand daca nu ai avut contacte sexuale neprotejate nu ai de ce sa te stresezi menstra o sa iti vina a fel ca inainte de ac. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2008-02-16 20:54:30
Re: menstruatie intarziata...ti-a zis deja evil ce urma sa-ti zic eu acum dupa raspunsul tau;stai linistita si asteapta menstra Offline #13 2008-02-16 20:54:49
Re: menstruatie intarziata...sa speram...m-am ingrijorat crezand ca sunt ceva efecte negative in urma folosirii pastilelor....multumesc pt raspunsuri...sa aveti o seara frumoasa..si linistita:) Offline #14 2008-02-16 20:55:33© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|