|
Nu esti logat.
Moment jenant#1 2015-07-29 21:17:25
Moment jenantDeciii...sunt cam noua pe aici, desi va citesc de ceva vreme, si am cautat ceva ce s-ar putea asemana "problemei" mele...dar nu am gasit Offline #2 2015-07-29 23:47:03
Re: Moment jenanttoate femeile au astfel de "probleme", intra aer acolo, e ceva normal si nu ai de ce sa te jenezi..... se intampla in general atunci cand schimbi pozitiile, am inteles ca exercitiile kegel ar putea reduce acest fenomen dar eu una n-am incercat. "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2015-07-30 01:07:24
Re: Moment jenantPai da' ideea e ca...ok:toate femeile au astfel de probleme, insa eu nu am avut nici un contact sexual...patesc asta si daca ma saruta si ma excit, iar mai apoi ma misc. Offline #4 2015-07-30 11:04:07
Re: Moment jenantpai ai putea chiar tu sa ii explici, dar nu prea stiu cum ai putea incepe oricum, probabil se documenteaza si el, asa cum te documentezi si tu, si intrebi Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #5 2015-07-30 12:01:11
Re: Moment jenanttreaba e ca te lubrifiezi, si intra aerul si de-aia apr acele sunete. Cand se mai intampla, spune-i pur si simplu care e treaba daca cumva vezi ca are un emn e intrebare deasupra capului Are mama o fetita frumusica foc! Maya Sianna, nascuta pe 17 ianuarie 2016 <3 Offline Publicitateloading...
#6 2015-07-30 14:22:47
Re: Moment jenantMultumesc mult! Si da, sper si eu ca se documenteaza, dar nu prea cred...chiar el a spus ca nu se preocupa de "teorie" daca pot sa spun asa, de asta ma simt asa prost...pentru ca nu prea stie mare lucru despre unele chestii normale la fete/femei...dar o sa incep usor usor sa il fac sa se documenteze Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|