|
Nu esti logat.
Yasmin-as dori un rasp urgent#1 2008-02-16 22:16:34
yasmin-as dori un rasp urgentiau yasmin de 7 luni!lluna trecuta am omis sa iau 2 pastile(eram la 2 saptamani de la ultima mentruatie) iar a 3 zi am avut mentruatie!am intrerupt administrarea pentru inca 5 zile(gandidu-ma sa fac pauza de 7 zile)si apoi am inceput un nou blister!la 5 zile de la inceperea noului blister am avut contact sexual!exista vreun risc sa fi ramas insarcinata!va rog un raspuns urgent! Offline #2 2008-02-16 22:19:59
Re: yasmin-as dori un rasp urgenttrebuia sa te protejezi 7 zile suplimentar. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-02-16 22:26:59
Re: yasmin-as dori un rasp urgentputine sanse. erai dupa menstra si nu cred ca ai ovulat. in plus ai luat ac destul de mult timp si perioada fertila se instaleaza mai greu. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #4 2008-02-16 22:29:16
Re: yasmin-as dori un rasp urgentsa speram ca nu a ovulat dar totul este posibil nu prea avem cum sa vb. de perioada fertila sau infertila in situatia de fata VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|