homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ASTEPT un raspuns........urgent

#1 2008-02-11 10:40:21

forever()
New member
Inregistrat: 2008-02-11

ASTEPT un raspuns........urgent

salut in primul rand........vreau sa spun ca mi-a intarziat ciclu 5 zile si ma simt ingrozitor,vreau sa spun ca am fost foarte stresata zilele astea si stiu ca eram si racita.si sunt extraordinar denervoasa......problema e ca am fost la ginecolog si mi-a dat sa fac o ecografie pelvina,dar programarile se fac peste 2 saptamani,iar eu sa simt super balonata si rau in corp......de o sarcina nu cred ca ar putea fi vorba,ptr ca  decat ne-am jucat,el introducucandu-mi decat un deget si el a ejaculat pe mine,practic sperma nu avea cum sa ajunga.....iar ginecoloaga nu poate sa se uite in mine ptr ca sunt "partial virgina",nu poti sa te uiti........intrebararea mea e ptr dna doctor....ce pot sa iau sa-mi vina ca ma simt super rau si sunt asa de balonata incat cred ca explodez,problema e ca nici nu am simptome ca ar trebui sa-mi vina....PLS,AStEPT RASPUNS

#2 2008-02-11 10:46:54

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: ASTEPT un raspuns........urgent

mergi la alt medic. nu se dau tratamente pe forum

mami de minuni hjarta

#3 2008-02-11 10:52:22

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

partial virgina? numai medicul iti poate da ceva sa te simti mai bine, niciodata sa nu iei medicamente doar pt ca altcineva a avut simptome asemanatoare si s-a simtit mai bine, medicamentele nu se iau dupa ureche sau dupa pareri

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#4 2008-02-11 11:13:35

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

forever, fa un test de sarcina pina una alta

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2008-02-17 15:07:28

forever()
New member
Inregistrat: 2008-02-11

sal din nou.am facut ecografia si vreau sa spun ca mi s-a recomandat sa iau orgametril sa-mi vina si flamexin,dar tot nu mi-a venit.vreau sa precizez ca am sintome....vreau sa precizez ca la ecografia ovarele au dimensiuni normale,dar s-au vazut si niste imagini neclare,mi s-a spus ca ori sunt foliculi,ori chisturi...masurand 3,2mm parta stanga respectiv 4 mm de partea dreapta...........mi s-a recomandat sa repet ecografia in timpul ciclului,dar mie nu vrea sa-mi vina.intrebarea mea e ca daca erau chisturi nu trebuia sa se vada?eu cred ca ar fi trebuit sa se vada daca erau chisturi...........doctoressa ce parere ai?astept raspuns.......multumesc.sincer sunt cam speriata ca mi-a intarziat 11 zile

Publicitate

loading...

#6 2008-02-17 18:29:03

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

chisturile functionale = foliculi din care nu s-a eliberat ovulul.
deci ori ai chisturi functionale ori alt fel de chisturi. f posibil de la asta sa iti fi intarziat. va veni si atunci repeta echo.

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.