|
Nu esti logat.
Menstruatie intarziata#1 2014-09-19 18:12:49
Menstruatie intarziataBuna! Offline #2 2014-09-21 17:29:24
Re: Menstruatie intarziatanu ti-a mai intirziat niciodata menstra? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2014-09-22 00:53:38
Re: Menstruatie intarziataDa, a fost pus bine prezervativul plus ca prietenul meu mereu verifica in timpul actului sa fie totul ok. Acum deja e a 4a zi. Niciodata nu-mi vine mereu in aceeasi zi, deoarece am un ciclu care variaza intre 28-31 de zile. Cred ca si faptul ca am lucrat si acum stau si nu fac nimc imi influenteaza menstruatia... Se poate? Azi am avut dureri ca si cum era gata sa vina. Offline #4 2014-09-22 08:29:30
Re: Menstruatie intarziatadaca mai intirzie inca 3 zile, fa un test de sarcina. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2014-09-22 11:49:48
Re: Menstruatie intarziataA venit astazi. Ce ma bucur! Dar iti multumesc mult pentru ca mi-ai raspuns! Offline Publicitateloading...
#6 2014-09-27 00:52:46
Re: Menstruatie intarziataBuna, din ce alte cause poate sa intarzie? sunt deja la a 12-a zi de intarziere si nu am mai avut contact sexual de la ultima menstra, ar putea fi sarcina desi mi a venit luna trecuta? Offline #7 2014-09-27 10:38:40
Re: Menstruatie intarziataca sa scapi de grija asta fa un test Offline #8 2014-09-28 07:54:59
Re: Menstruatie intarziata
Greu de crezut ca e sarcina. E prima data cind iti intirzie? Menstra precedenta a fost una normala? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2014-09-28 13:03:50
Re: Menstruatie intarziataA fost si atunci o intarziere de 3 zile Offline #10 2014-09-29 09:08:59
Re: Menstruatie intarziataok...pentru linistea ta poti face un test de sarcina. insa cel mai probabil va iesi negativ Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2014-10-22 14:01:50
Re: Menstruatie intarziataBuna! Am o nelamurire in privinta anticonceptionalelor. Mie mi-a recomandat dr acum un an anticonceptionalele Desorelle pt chisturi ovariene si dereglari menstruale, timp de 3 luni. Le-am luat 3 luni si apoi am fost la control si totul a fost ok si am renuntat la ele. De cand le-am intrerupt si pana azi (a trecut un an) mie nu mi-a mai venit ciclul la 28-30 zile, ci o data la 2-3 luni. Din cauza asta am stari de dispozitie schimbatoare, nervozitate si am hotarat sa reincep sa iau Desorelle. Stiu ca se incepe folia in prima zi de menstra sau a 5a zi, dar am citit ca se pot lua in orice moment al ciclului. Mie mi-a venit ultima data pe 31 august si nu exista suspiciunea unei sarcini. Intrebarea mea este cand ar trebui sa imi vina menstra? Dupa ce termin prima folie ? Sunt protejata impotriva unei sarcini dupa ce termin prima folie? Multumesc Offline #13 2015-09-03 11:27:36
Re: Menstruatie intarziataBuna. Luna aceasta mi-a intarziat deja 4 zile menstra. A 4a zi fiind azi. Sex nu am mai facut din mai, in iunie si iulie a venit cu o zi mai repede decat trebuia, insa totul a decurs normal. Acum am dureri mari de sani si crampe usoare de tot. As da vina pe schimbarea activitatilor zilnice pentru ca in iunie si iulie am fost foarte activa, iar in august nu mai, am stat mai toata ziua si n-am facut nimic. As vrea niste pareri in aceasta privinta multumesc. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|