|
Nu esti logat.
Curatatorie haine#1 2015-09-11 22:32:58
Curatatorie haineBuna, imi puteti spune ce se intampla cu hainele la o curatatorie chimica? Cum le curata mai precis? Le dezinfecteaza de orice? Ce substante se folosesc? Care e diferenta dintre o curatatorie chimica si una ecologica? Ultima oara a fost editat de JosephineTim (2015-09-11 22:37:05) Offline #2 2016-06-27 18:09:12
Re: Curatatorie haineBuna fete, uniforma mea de serviciu trebuie dusa la curatatorie. Ideea e ca am vazut mai multe optiuni, curatare, spalare. Ar trebui sa treaca prin ambele etape sau doar una din ele? Care e mai ok? Si se pot duce si ridica in aceeasi zi? Uniforma consta in sacou si pantaloni, la sacou dublura fiind din acetat si vascoza iar exteriorul 54% in si 46% bumbac atat la sacou cat si la pantaloni Ultima oara a fost editat de Happylyka (2016-06-27 18:13:29) ,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|