|
Nu esti logat.
Problema..#1 2015-10-23 21:51:26
problema..Buna seara! Offline #2 2015-10-23 22:02:24
Re: problema..dar la un laborator nu poti merge sa-ti recolteze pana atunci ? Offline #3 2015-10-23 22:08:21
Re: problema..la asta chiar nu m-am gandit! si se fac analize separate, specializate pentru ele sau papanicolaul ar fi suficient pt depistarea lor? Daca intrebarea e puerila, ma scuzi, dar prefer sa intreb decat sa nu stiu. Offline #4 2015-10-23 22:10:30
Re: problema..ceri culturi din secretia vaginala, in felul asta daca iese ceva se face si antibiograma / antifungigrama, dupa caz si vezi si ce tratament poti lua Offline #5 2015-10-23 22:13:29
Re: problema..Multumesc frumos pentru raspunsuri! Ultima oara a fost editat de emihaela88 (2015-10-23 22:20:40) Offline Publicitateloading...
#6 2015-10-23 23:11:21
Re: problema..nu e cazul sa apelezi la asa ceva, sunt foarte generice, nu se compara cu testele de laborator Offline #7 2015-10-24 14:47:03
Re: problema..Buna seara...nu stiu daca gasit subiectul corect unde sa scriu dar sper sa ma puteti ajuta..,luna trecuta mi-am facut un papanicolau pe lama iar ca rezultat am avut modificari celulare reactive asociate cu inflamatia si celule scuamoase atipice de semnificatie nedertminata ascus, la descriere scrie moderat fond inflamator polimorf acut si usor hemoragic. Asociat se observa alterati celulare de natura inflamatorie. Procese de reparatie celulara cu metaplazie scuamoasa in curs de maturare. Prezente celule endocervicale cu aspect reactiv, flora microbiana polimorfa. Rare celule epiteliale pavimentoase cu aripii nucleo-citoplasmatice ce le incadreaza in celule scuamoase atipice de semnificatie nedeterminata. Concluzie frotiu cu celule atipice de semnificatie nedeterminata ascus si se recomanda colposcopie. Acum 2 saptamani am repetat testul in mediu lichid iar rezultatul a fost negativ pt o leziune intraepiteliala sau maligna, lactobacili prezenti, iar la descriere frotiu cu celularitate scuamoasa de aspect normal, lactobacili si rare granulocite prezente izolat. Iar ca recomandati repetare ritm de screening. Intrebarea mea este cel de al doilea rezultatul este bun sau nu? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|