|
Nu esti logat.
Umflatura interna la sanul drept sub mamelon...#1 2008-02-15 19:16:47
umflatura interna la sanul drept sub mamelon...buna!ma numesc adriana si am 18 ani!de vreo 2 luni am observat k am la sanul drept k o bila sub mamelon si inainte de menstruatie devine mai mare si dureros,si uneori senzatie de amorteala.va rog foarte frumos sami spuneti ce poate fi....imi este groaza sa nu fie cancer:((....dar saptamana viitoare ma duc la medic.sper sa nu fie ceva grav si nici prea tarziu:(!va rog datimi un raspuns!va multumesc! Offline #2 2008-02-15 19:19:04
Re: umflatura interna la sanul drept sub mamelon...cred ca e vb de un nodul...dar nu sarii la concluzii pripite...multe femei au noduli si aia nu ins ca e automat vb de cancer... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-02-15 23:18:07
Re: umflatura interna la sanul drept sub mamelon...poti cand il palpezi sa vezi de exemplu daca este sau nu mobil.zici ca te doare este ok chiar de bine asa cum zice cry si eu cred ca e vb. de un nodul benign. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2008-02-18 16:41:24
Re: umflatura interna la sanul drept sub mamelon...mersi de raspuns:*!si nu stiti cum se vindeca...pe cale operatorie sau cu medicamente? Offline #5 2008-02-18 16:45:42
Re: umflatura interna la sanul drept sub mamelon...Aproape sigur e un nodul benign. Nodulii care sunt maligni nu dor, asta in primul rand. Cat despre cum se vindeca ... depinde de ceea ce este. Eu de exemplu am mastoza chistica si nodulu mi s-a micsorat cu tratament. O colega de munca cu aceeasi boala nu a reactionat la tratament si a trebuit sa se opereze. Asta daca e mastoza. Daca nu, nu stiu ce sa zic. Ultima oara a fost editat de andreea_andy2 (2008-02-18 16:46:01) Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|