|
Nu esti logat.
PatA in uter..menstra sau sarcina?#1 2015-10-27 22:16:15
PatA in uter..menstra sau sarcina?Pe 14 sept menstra normala si regulata. Pe 9 oct a fost o incercare de menstra,asa o numesc. Au inceput durerile de sani si burta,ovare,nu stiu. M am programat la doctor sambata pe 17 oct. Am efectuat ecotransvag. O pata..ca si cum menstra sta sa vina si sa revin in doua saptamani. Ciclul nu a venit asa cum a spus dr. Nu am mai avut rabdare,si m am programat la alt dr marti. Acesta a vizualizat imagine rotunda enecogena ?? Si sa revin iar in doua sapt. Deci, am urmat intrebari: 1)daca pe 9 o luam menstra,era normal sa se arate pe 17 aceA pata in uter? Endometru de 10,2 mm. 2) ce inseamna acea imag rotunda anecogena din uter? Nu se exclude sarcina?multumesc. Poate raspundeti? Offline #2 2015-10-27 22:18:58
Re: PatA in uter..menstra sau sarcina?un test de sarcina ai facut ? Offline #3 2015-10-27 23:05:18
Re: PatA in uter..menstra sau sarcina?presupun ca prin acea "incercare de menstra" de pe 9, nu s-a eliminat tot endometrul, de unde "pata de pe uter". Offline #4 2015-10-28 06:48:55
Re: PatA in uter..menstra sau sarcina?Da. Imi doresc foarte mult un copil. Ok, nu s a eliminat,dar nu a venit si ceea ce ma intriga,ca am intrebat daca e menstra si mi s a raspuns ca nu este. Da,am facut test si este negativ. Poate fi o sarcina mica?! Cred ca trebuie asteptat,nu? Multumesc pt raspuns Offline #5 2015-10-28 09:14:10
Re: PatA in uter..menstra sau sarcina?pana la urma pe 9 ce a fost, o sangerare mica ? sa nu fi fost o ovulatie tarzie Offline Publicitateloading...
#6 2015-10-28 10:43:03
Re: PatA in uter..menstra sau sarcina?Pai nu stiu ce sa mai zic..nu era ovulatie.marti cand am cerut o a doua parere a unui medic, a spus ca ovulatie fusese. Si dc imi aduc aminte, am intrebat daca poate fi ovulatie. Ma rog, vedem daca va fi. Cert, ca de la primul consult se vor face doua sapt sambata. Astept. Multumesc inca o dată. Offline #7 2015-10-28 12:40:51
Re: PatA in uter..menstra sau sarcina?
nu. inseamna ca ceea ce s-a vazut la ecograf, acea "pata", nu e sarcina. cand e ft mica, sarcina da intai test pozitiv, abia dupa un timp se vede ceva la ecograf. invers nu e posibil. se poate insa sa fi ovulat tarziu, in jur de 9 oct si atunci se justifica sangerarea, insa nu si "pata" vazuta la ecograf. mai asteapta, dar daca nu vine menstra sapt aceasta si nici test pozitiv nu ai pana sapt viitoare, va trebui sa mergi din nou la dr. Offline #8 2015-10-28 13:37:01
Re: PatA in uter..menstra sau sarcina?Poate va stresez,dar sa fiu sincera, ma leg de tot...ok,atunci dr de ce nu a zis nimic de ovulatie desi am intrebat?! Ar fi tb sa fie foliculi.corect? Marti,la alt dr,asa cum am specificat, vizualizat imagine rotunda anecogena. A zis ca nu e chist si nici fibrom. Am prea multe intrebari...ce inseamna acea imagine?! Offline #9 2015-10-28 14:07:40
Re: PatA in uter..menstra sau sarcina?nici mie nu mi-e clar ce e cu "pata" aceea, ti-am zis ce am presupus eu. Offline #10 2015-10-28 14:25:34
Re: PatA in uter..menstra sau sarcina?Nu as putea sa zic. Sunt medici de la o clinica particulara. Ma gandesc ca sunt medici nu? Eu am totusi un sentiment ca se va arata. Oricum, va voi tine la curent Offline #11 2015-10-28 14:35:26
Re: PatA in uter..menstra sau sarcina?eeeh . putini sunt cei care chiar se pricep sa faca si sa interpreteze o ecografie. la clinicile private ai chiar mai mari sanse sa dai peste medici nepriceputi. medicii care lucreaza (si) in spitalele de stat se confrunta cu cazuri mai variate, mai multe, daca fac de garda la urgente. au mai multa experienta decat cei care preiau doar consultatii in clinicile private. Offline #12 2015-10-28 16:00:46
Re: PatA in uter..menstra sau sarcina?Ai dreptate. O sa ma interesez de un medic bun. Asta daca nu mi se poate recomanda :-). Eu cred ca este sarcina. Consider,nemedical vb, ca dc era menstra,trebuia sa vina. Daca era ovulatie..desi eu nu sangerez la ovulatie. Intre menstre,nu am dureri de niciun fel. Acum ,toata luna octombrie( de pe 9) am dureri..de sani, ma doare burtA,am aceea stare premenstruala, si sunt extrem de balonata. Si ca sa completez,eu am ciclu la 23 24 zile. In octombrie a intarziat 4 zile,a avut tentativa aceea...de o zi cumulat. Eu am menstra regulata. Deci? Nu imi iese din cap... Offline #13 2015-10-28 16:18:00
Re: PatA in uter..menstra sau sarcina?numai ca, asa cum spune si anca, ai fi avut test pozitiv pana acum... Offline #14 2015-10-28 19:19:37
Re: PatA in uter..menstra sau sarcina?O sa fac iar :-). Offline #15 2015-10-28 22:48:39
Re: PatA in uter..menstra sau sarcina?E bine sa fii optimista si sper sa nu te insele intuitia. Probabil esti la inceput de drum si iti doresc sa fie unul scurt. N-as vrea sa te dezamagesc, insa: Offline #16 2015-10-29 08:00:45
Re: PatA in uter..menstra sau sarcina?Am inteles ceea ce zici tu..dar am mai citit pe net cazuri in care li s a spus la ecografie ca tb sa vina menstra si intr-adevar,in 2 3 zile a venit. La mine nu. Am mai facut diverse ecografii abdominale,in timp,si mi se spunea,ca vine menstra(si venea),ca ovulatie a fost.,ca totul este la locul lor. Ma rog, sa stii ca sunt confuza. Eu nu am ajuns la medicul meu,deoarece programul nu imi permite si din acest motiv am preferat sa merg in pauzele de masa la doctori diferiti,sa aud pareri. Niciunul nu exclude sarcina,desi stiu de ciclu 23 24 zile. Eu astept o minune,si poate efectiv refuz sa cred ca nu va fi asa. De fel,sunt o persoanna cu picioarele bine infipte in pamant pt a nu fi dezamagitA. Daca nu vine menstra,desi se fac doua saptamani,ma voi duce la dl profesor. Si in final, mi s a povestit de o colega,care a fost la dr si i s a spus ca si mine,si dupa o revenire de doua sapt i s a vazut punctuletul. Multumesc pt amabilitate. Oricum, cum apare vreo noutate,va anunt. Va imbratisez cu drag. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|