|
Nu esti logat.
?ntreruperea anticonceptionalelor#1 2015-10-31 02:35:21
?ntreruperea anticonceptionalelorBuna, fetelor! Am si eu o nelamurire... Am avut un contact sexual neprotejat (fără ejaculare) cu 2-3 zile ?naintea menstruației. In data de 30 Septembrie mi-a venit normal si am ?nceput prima folie de Stodette. După cele 21 de pastile am avut acea s?ngerare normala. Țin?nd cont ca m-am despărțit de tipul cu care eram, am hotăr?t sa nu mai ?ncep următoarea folie de anticonceptionale (c?t timp am luat folia nu am avut contact). Iar acum, după 5-6 zile după ce mi-a trecut acea menstruație după prima folie am din nou o sangerare. E normala? Exista vreun risc sa fiu ?nsărcinată? Aștept ceva păreri.. Offline #2 2015-10-31 20:08:28
Re: ?ntreruperea anticonceptionalelorAcea sangerare e cauzata de renuntarea la ac. Offline #3 2015-10-31 20:11:24
Re: ?ntreruperea anticonceptionalelorȘtiu.... Dar dec?t sa le iau degeaba am zis sa le opresc .. Mersi mult de răspuns Offline #4 2015-10-31 21:05:19
Re: ?ntreruperea anticonceptionalelorCu placere Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|