homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex normal, oral sau anal?-21


#381 2015-06-07 17:50:18

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16
Mesaje: 20756

Re: sex normal, oral sau anal?

Cristina, ce varsta ai? De unde provine interesul de a scrie despre sex si mai ales pe o sectiune de forum frecventata aproape in exclusivitate de adolescenti?

Offline

 

#382 2015-11-19 14:01:04

Jack&Monica
New member
De la: Madrid
Inregistrat: 2015-11-19
Mesaje: 21

Re: sex normal, oral sau anal?

Oral = preludiu deci aproape zilnic, incepe ea in cabina de dush cat o samponez eu  si terminam afara cu mine in genunchi la marginea patului si  ea cu o pernuta sub funda pana cand imi cere insistent 69
normal= aproape zilnic, pozitiile variaza in functie de cat se obosit ma simt.
anal = de doua ori in 8 ani de cand suntem impreuna, prima data am vrut eu si am insistat si a doua oara a vrut ea ca citise cum trebe facut ca sa fie placut si pt ea. Prima data a fost pana la ejacularea mea ( eram un pic luat de tequila) a doa oara cand am vazut cum se crispeaza de durere am scoso, am dus o la baie, am spalato si am continuat normal. Si acu ma simt naspa pt ca prima data am mers pana la capat si nu mi am dat seama de suferinta ei, ma face sa ma simt barbar si tind sa cred ca ea a propus a doua oara ca sa scap de sentimentul asta. In rest ne jucam cu degetelul cu jucarie dar niciodata mai mult.

Offline

 

 Acum


   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.