homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Femei care inseala. De ce o fac?-3


#39 2015-02-07 20:53:24

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08
Mesaje: 3558

Re: Femei care inseala. De ce o fac?

lol  e discutabil


when the pomp lights up,you shoot.

Offline

 

#40 2015-02-08 15:10:58

Orange2
New member
Inregistrat: 2015-01-10
Mesaje: 12

Re: Femei care inseala. De ce o fac?

Important e să nu-l minți pe Ionel (preferabil nici pe Gigel) că ești fidelă smile Zi-i cum este și asumă-ți faptul că ar putea să nu mai vrea să fie cu tine smile La o femeie, ca și la un bărbat, care preferă să nu fie numai cu o persoană voi considera lipsă de respect dacă ?și va minți partenerul nu dacă va direcționa fluide și la adresa altcuiva.

Dacă e să mă apropii de tema discutată - recunosc că mi-am ?nșelat partenerul. Vroiam ceva nou și tot ce regret e că nu i-am spus-o. Știu că l-a durut, așa cum m-a durut și pe mine ?n viitoarea relație daptul că m-a ?nșelat. Niciodată n-aș mai face așa ceva, e nedemn și, dacă tot veni vorba, chiar cred că ?n viața asta tot ce faci cuiva ți se ?ntoarce ?ndoit tongue

Offline

 

#41 2015-02-09 23:05:32

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05
Mesaje: 2647

Re: Femei care inseala. De ce o fac?

nu sunt pro inselat, pt ca am fost la randul meu inselata si stiu ce inseamna si cat de greu reusesti sa treci peste si sa ajungi sa mai ai incredere in cineva. insa, nu judec persoanele care inseala, am fost tentata sa o fac, intrucat acasa...aveam parte de un sex jalnic (si e un cuvant dragut, era oribil ce sa mai ... ), dar in schimb imi iubeam partenerul. ca si barbatii, consider ca femeile inseala din curiozitate sau pt ca nu au ce le trebuie acasa sau pt faptul ca vor sa isi demonstreze ca inca sunt capabile sa cucereasca un barbat big_smile nu aruncati cu rosii si oua! lol


Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

Offline

 

#42 2015-03-14 09:00:42

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Mesaje: 3221
Site

Re: Femei care inseala. De ce o fac?

Cum vad eu partea cu inselatul, daca e doar un act strict fizic  e  acceptabil. Singura varianta de blamat e relatia in paralel, daca iubesti doi oameni in acelasi timp etc
Se discuta mai sus daca poti sau nu sa iubesti doi oameni, eu zic ca da, dragostea e un sentiment complex si greu de creionat, sa nu uitam ca poate lua multe forme asa ca nu e exclus sa poti iubi ssimultan 2pers.
Inrr adevar femeile isi cam vad interesul, daca nu mai capata atentie adoratie si sex va cauta in alta parte. Ceea ce nu e un lucru gresit daca judecam la rece, de ce sa stau undeva unde nu sunt apreciata, why settle for less? Curajos este sa lucrezi la relatia care nu merge.
Poti face si strict sex cu cineva si te intorci acasa ca si cum ai fost la o partida de tenis. Daca poti merge la tenis de ce nu poti merge si la sex?


"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand
____________________________

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Offline

 

#43 2015-03-18 20:00:00

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27
Mesaje: 2070

Re: Femei care inseala. De ce o fac?

pink-bikini, ai cam mare dreptate in ce spui...(cel putin eu sunt foarte de acord cu tine), insa cel mai mult mi-a placut asta : "daca poti merge la tenis, de ce nu poti merge si la sex" rotfl2  dance


fucking perfect...

Offline

 

 Publicitate


loading...

#44 2015-11-19 14:25:19

Jack&Monica
New member
De la: Madrid
Inregistrat: 2015-11-19
Mesaje: 21

Re: Femei care inseala. De ce o fac?

Din lipsa de..., sau pentru indeplinirea unei fantezii, din curiozitate sau pur si simplu pentru ca nu e satisfacuta in pat. Barbatii la fel, de aceea toti se excita mai tare cand aud ca una se ! Bine si stie sa faca nush ce. Ba mai mult daca au de ales intre un miss univers si ceva normal dar face lucruri nestiute de el pana atunci alege optiunea 2 ( dupa ce i se explica de n ori ca poate sa aleaga doar una, desigur rotfl )

Offline

 

 Acum


   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.