|
Nu esti logat.
Femei care inseala. De ce o fac?-3#39 2015-02-07 20:53:24
Re: Femei care inseala. De ce o fac?e discutabil when the pomp lights up,you shoot. Offline #40 2015-02-08 15:10:58
Re: Femei care inseala. De ce o fac?Important e să nu-l minți pe Ionel (preferabil nici pe Gigel) că ești fidelă Zi-i cum este și asumă-ți faptul că ar putea să nu mai vrea să fie cu tine La o femeie, ca și la un bărbat, care preferă să nu fie numai cu o persoană voi considera lipsă de respect dacă ?și va minți partenerul nu dacă va direcționa fluide și la adresa altcuiva. Offline #41 2015-02-09 23:05:32
Re: Femei care inseala. De ce o fac?nu sunt pro inselat, pt ca am fost la randul meu inselata si stiu ce inseamna si cat de greu reusesti sa treci peste si sa ajungi sa mai ai incredere in cineva. insa, nu judec persoanele care inseala, am fost tentata sa o fac, intrucat acasa...aveam parte de un sex jalnic (si e un cuvant dragut, era oribil ce sa mai ... ), dar in schimb imi iubeam partenerul. ca si barbatii, consider ca femeile inseala din curiozitate sau pt ca nu au ce le trebuie acasa sau pt faptul ca vor sa isi demonstreze ca inca sunt capabile sa cucereasca un barbat nu aruncati cu rosii si oua! Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #42 2015-03-14 09:00:42
Re: Femei care inseala. De ce o fac?Cum vad eu partea cu inselatul, daca e doar un act strict fizic e acceptabil. Singura varianta de blamat e relatia in paralel, daca iubesti doi oameni in acelasi timp etc "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #43 2015-03-18 20:00:00
Re: Femei care inseala. De ce o fac?pink-bikini, ai cam mare dreptate in ce spui...(cel putin eu sunt foarte de acord cu tine), insa cel mai mult mi-a placut asta : "daca poti merge la tenis, de ce nu poti merge si la sex" fucking perfect... Offline Publicitateloading...
#44 2015-11-19 14:25:19
Re: Femei care inseala. De ce o fac?Din lipsa de..., sau pentru indeplinirea unei fantezii, din curiozitate sau pur si simplu pentru ca nu e satisfacuta in pat. Barbatii la fel, de aceea toti se excita mai tare cand aud ca una se ! Bine si stie sa faca nush ce. Ba mai mult daca au de ales intre un miss univers si ceva normal dar face lucruri nestiute de el pana atunci alege optiunea 2 ( dupa ce i se explica de n ori ca poate sa aleaga doar una, desigur ) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|