homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problems..?

#1 2008-02-18 23:17:00

bittersweet
Full member
Inregistrat: 2007-08-13

problems..?

am icneput tratament cu moldamin o data pe saptamana... stiu k nu sunt protejata chiar daca imim iau anticonceptioanlele corect.... ce sa fac? sa le las? voi afce 3 luni... dereglez ceva cu antibiotic si anticonceptioanle?
Another problem, astazi am facut sex cu prezervativ, dar la... "iesire" prezervativul a ramas iesit jumatate afara.... partea problematica (cea cu sperma inauntru) si o bucata, cea care se ruleaza, fara nimic, afara. ce sa fac? mentionez k mai am o pastila de luat din folia asta. mi-ar prinde bine mai multe sfaturi si urgente... pup!

Ultima oara a fost editat de bittersweet (2008-02-18 23:17:15)

#2 2008-02-18 23:20:05

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: problems..?

poti continua cu ele daca vrei...ca sa sti cand apare menstra...singurul risc e ca s ar putea din cauza scaderii eficienteilor sa apara menstra peste folie...si nu e pro cu prezervativul...din cate am inetels eu i a ramas varful si inca umpic inauntru...dar nu avea cum sa ajunga sperma in/la vagin...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-02-19 00:33:42

delya85
Full member
De la: Tg-Jiu
Inregistrat: 2007-07-27

si eu fac moldamin(de aproape 5 luni) si am continuat sa iau si pastilutele.mi-e bine cu ele,chiar daca nu am contacte si nu ma mai doare burtica cand imi vine menstruatia(ma durea groaznic).acum tu hotarasti cum faci.

Ca o ploaie in desert ai aparut
Am simtit ca ma pierd intr-un sarut
M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor
M-ai facut sa te ADOR

#4 2008-02-19 15:32:26

Dragutik
New member
Inregistrat: 2007-01-25

parerea mea e sa continui cu antibebe sa-ti poti verifica ciclul k altfel stai cu stes. Eu le-am intrerupt din acelasi motiv si regret si daca imi aduc bine aminte s-ar putea atunci knd te apuci de ele iar, dak nu le continui, sa reapara acea perioada de acomodare cu toate simptomele ei.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.