|
Nu esti logat.
Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine!!#1 2008-02-14 19:32:54
va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine!!buna tuturor!....am si eu o problema cu candida, mi s-a pus acest diagnostic zilele trecute si am primit tratament cu ovule gynozol 400-6 zile, flucoric 50 mg -7 zile cate o pastiluta si pt partener flucovim doza unica; am inteles ca pe perioada in care folosesc ovulele nu avem voie sa avem contacte sexuale, dar dupa ce termin tratamentul trebuie protectie suplimentara??pastilele de flucoric afecteaza cu ceva antibebe-le(iau Jeanine de 1 an de zile)...mai precizez ca o sa termin tratamentul cu ovule sambata seara, iar pe cel cu flucoric duminica seara si sambata seara o sa termin si folia de Jeanine Offline #2 2008-02-14 19:56:09
Re: va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine!!si e mult 6 zile de gynozol 400...cand de obicei se fac 3... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-02-18 08:02:39
Re: va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine!!multumesc frumos pentru raspunsuri.....nu stiu de ce am primit 6 zile de gynozol....oricum ultimul nu l-am mai pus...inca de la al 5-lea am simtit ca ma cam ustura cand incerc sa il pun si asa ca am renuntat la ultimul.....sper ca imi trece si fara el Offline #4 2008-02-18 08:06:01
Re: va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine!!de obicei se iau trei de 400...esti sigura ca ale tale erau de 400? Offline #5 2008-02-18 08:18:04
Re: va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine!!da,Ralluka, de 400 erau...si eu m-am mirat ca mi-a dat de 400, eu deja citisem aici pe forum ca trebuie doar 3 zile, dar am zis ca daca doctorul asa a zis asa o sa le iau....numai ca am luat doar 5 pt ca a inceput sa ma irite cum am zis mai sus....probabil ca era mai bine sa iau doar 3 si inca trei dupa menstruatie, care ar trebui sa fie saptamana asta....acum nu stiu ce sa fac, sa mai iau si dupa menstruatie inca 3 sau nu?.....oare cum ar fi mai bien sa fac? Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-18 09:30:25
Re: va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine!!sa nu mai iei si sa vezi cum te simiti...eua sa zic Offline #7 2008-02-20 07:52:48
Re: va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine!!multumesc mult pentru raspunsuri ralluka....acum deja mi-a venit ciclul, o sa vad dupa cum o sa fie, daca mai am secretiile alea Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|