|
Nu esti logat.
Sngerare care depaseste perioada de pauza#1 2008-02-16 20:59:09
sngerare care depaseste perioada de pauzace sa intampla daca sangerarea depaseste perioda de pauza si femeia nu se afla in primele 3 luni de anticonceptionale si nu a luat antibiotice in luna anterioara?inseamna cumva ca pastilele nu sunt bune si trebiuie schimbate?mai este in acestcaz protejata in luna respectiva? Offline #2 2008-02-16 21:05:30
Re: sngerare care depaseste perioada de pauzaprotejata e cu conditia sa fi luat folia anterioara corect si pastilele din folia asta bine.acum depinde ce intelegi tu prin perioada depasita in a cata zi de pauza iti vine si la a cata pastila din noua folie esti? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-02-16 21:24:48
Re: sngerare care depaseste perioada de pauzaimi vine in a 4a zi de pauza si dureaza a 4a a 5 a 6 si a7a zi...acum sunt la a treia pastiluta dar sa orpit complet abia ieri deci dupa primele 2 pastilute..nu a fost mult in aceste 2 zile cat am luat pastilute doar o picatura la pranz..sunt protejata si luna asta incepand de azi sau trebuie 7 zile prezervativ?mi sa mai intamplat odata in luna a 5a de antibebe (acum sunt in luna a 8a) dar am zis k e din cauza stresului si at mam abtinut 7 zile de cand sa terminat... Offline #4 2008-02-16 22:18:36
Re: sngerare care depaseste perioada de pauzanormal ca esti protejata daca le-ai luat corect asa cum banuiesc ca ai si facut.se mai intampla sa dureze mai mult sangerarea de privatie eu de exemplu am sangerat intr-o luna 7 zile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-02-17 08:39:07
Re: sngerare care depaseste perioada de pauzamultumesc mult fetelor e mereu mai bine sa previi decat sa tratezi:)multumesc mult pt raspunsuri daca mai sunt pareri...sau intamplari legate de acest subiect chiar sunt curioasa sa mai aflu Ultima oara a fost editat de th3_curs3d_p3arl (2008-02-19 19:09:30) Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-20 08:46:18
Re: sngerare care depaseste perioada de pauzafetelor park tot sunt ingrijorata cu treba asta cu menstruatia care a depasit perioda de pauza...oare nu mi se mai potrivesc aceste anticonceptionale?ca parca tin eu minte ca doctorul de laplanning mia spus ca nu trebuie sa depaseascaca atunci nu mi se mai potrivesc ...acum daca voi spuneti ca sunt totusi protejata...of..doctoressa? Offline #7 2008-02-20 09:06:45
Re: sngerare care depaseste perioada de pauzanu are legatura menstra prelungita cu neprotejatul.tu esti protejata pt ca iei ac,sangerarea nu ar trebui sa apara dupa inceperea foliei,mai ales ca nu mai esti in primele luni. asa se intampla de fiecare data? mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #8 2008-02-20 10:26:50
Re: sngerare care depaseste perioada de pauzanu...tocma ca mi sa intamplat doar acum si acum 2 luni Offline #9 2008-02-20 10:28:58
Re: sngerare care depaseste perioada de pauzapoate nu sunt bune ac...pt tine Offline #10 2008-02-20 11:31:32
Re: sngerare care depaseste perioada de pauzaeu as merge la planning daca si luna urmatoare e la fel mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #11 2008-02-20 11:33:14
Re: sngerare care depaseste perioada de pauzasubscriu la ce a zis bobita Offline #12 2008-02-20 11:35:09
Re: sngerare care depaseste perioada de pauzaofftopic mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #13 2008-02-20 15:25:37
Re: sngerare care depaseste perioada de pauza
de ce sa fii ingrijorata???? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2008-02-20 15:35:26
Re: sngerare care depaseste perioada de pauzasarumana pai asa am facut am luat pastilele normal cand trebuia adica atunci cand sau terminat cele 7 zile doar ca eram ingrijorata ca nu mi se mai potrivesc din cauza ca a depasit menstruatia cele 7 zile... multumesc mult acum mam linistit Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|