|
Nu esti logat.
Pentru doctoressa-am auzit de injectii cu propriul sange pentru acneePagini: 1
#1 2010-11-27 20:30:48
Pentru doctoressa-am auzit de injectii cu propriul sange pentru acneeStiu ca suna aiurea, insa am auzit din 3 surse diferite cum ca acest procedeu ciudat ar vindeca acneea.De aceea as vrea o parere a unui cadru medical: Offline #2 2010-11-28 00:45:56
Re: Pentru doctoressa-am auzit de injectii cu propriul sange pentru acneePentru acnee exista nenumarate tratamente. In ordine, de la cele mai inofensive spre cele mai tari: ceai de brusture ( incercat de mine, cu rezultate spectaculoase dupa o luna), skinoren ( am vazut rezultate specaculoase la cineva cu o acnee oribila in cateva saptamani), creme pe baza de vitamina A (Retin A) si la final derivati de vitamina A oral ( cam au efecte adverse, dar in fine, sub supravegherea medicului va fi in regula). Tu ai incercat vreunul din acestea? Intreb pt ca am o prietena care spunea ca "a incercat tot", si ca pur si simplu acneea ei nu are leac, dar la ea asta insemna ca a incercat toate cremutele de la raionul dermatocosmetice din farmacii ( care iti pot confirma si eu ca nu au nici un efect, ca le-am incercat si eu). M-am chinuit vreun an s-o conving sa renunte pt o saptamana la fondul de ten, sa nu se mai spele/ demachieze dimineata (sa foloseasca doar apa) iar seara sa foloseasca un demachiant/gel pt ten sensibil (ea folosea produse pt ten gras). Am avut mult de furca cu ea, dar pana la urma am convins-o , si doar acest lucru a avut rezultate spectaculoase, fara nimic altceva. Offline #3 2010-11-28 11:39:01
Re: Pentru doctoressa-am auzit de injectii cu propriul sange pentru acneeeu zic ca am incercat produse serioase, nu cosmetice,si nu credeam ca injectiile astea de care imi spusese batranelul ala sunt vestitul vaccin de la Cantacuzino, in definitiv sotia dansului facuse injectiile la Sibiu, nu mi-a spus ca s-au dus la Bucuresti de asta credeam ca are alta denumire procedura si ca nu ar fi una si acelasi lucru cu vaccinul de la Cantacuzino. Offline #4 2010-11-28 12:11:12
Re: Pentru doctoressa-am auzit de injectii cu propriul sange pentru acneeNu cred ca injectiile respective sunt autovaccinul, Dar cred ca actioneaza cumva tot moduland imunitatea, Eu nu cred ca vei gasi vreun medic care sa iti aplice un tratament "neortodox", in zilele noastre cand exista atatea procese de malpraxis, etc. Offline #5 2010-11-28 17:03:51
Re: Pentru doctoressa-am auzit de injectii cu propriul sange pentru acneeAm mai cercetat pe internet si am aflat cum se numeste procedura-autohemoterapie,am gasit si schema de tratament scrisa de catre asistenta medicala care o practica si a practicat-o cu succes.Acuma intrebarea care as avea-o ar fi sa ma las pe mana oricarei asistente?adica la doamna respectiva nu pot ajunge si ma gandesc asa ceva poate sa faca orice asistenta?iata ce am gasit despre aceasta metoda: Ultima oara a fost editat de ramona_sk8er (2010-11-28 17:08:53) Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-28 18:32:42
Re: Pentru doctoressa-am auzit de injectii cu propriul sange pentru acneeeu as merge la un medic dermatolog mai deschis noului/procedurilor non-clasice si i-as cere parerea. mi-e sa nu fie ca treaba cu taitul sub limba si hepatita... Offline #7 2010-11-29 16:18:49
Re: Pentru doctoressa-am auzit de injectii cu propriul sange pentru acneesi eu am ramas asa socata putin,ai dreptate lavinia,cand am aflat de metoda,tocmai de asta vreau sa vad ce parere are un om care a mai si studiat -si ma refer la medicina in general-ca banuiesc ca pe depin doar un dermatolog m-ar putea lamuri. Offline #8 2016-03-17 20:59:40
Re: Pentru doctoressa-am auzit de injectii cu propriul sange pentru acneeBuna fetelor am văzut discuțiile despre Autohemoterapie , ma interesează foarte tare sa dau de un Dr care o practica ! Cine a ?ncercat va rog sa ma ajutați cu un răspuns , va mulțumesc mult Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|